musical
Biografie

Begon op de toneelacademie van Maastricht maar voltooide haar opleiding aan de Kleinkunstacademie te Amsterdam en debuteerde nog tijdens haar opleiding in Koninklijk Theater Carré als de eerste Nederlandse Evita.

Theater
* Mata…
Start > Acteurs > Dekker > Janke Dekker
Over...Janke DekkerArtikelen
Recensie
02/11/18

Safaripark Zuidas

In het hol van de leeuw speelt de komende weken de productie Safaripark Zuidas. In gebouwen van de grote financiële bedrijven wordt de draak gestoken… »
Recensie
30/09/13

Première Garland & Minnelli: Moeders en dochters

Garland & Minnelli: twee diva's, moeder en dochter, en hun strijd. Een fantastische Jelka van Houten schittert in een wisselvallige voorstelling.… »
Perspresentatie
16/05/13

Garland, Minnelli, rivalen

Musicalworld.TV's videoreportage over Garland & Judy, de nieuwe muziektheatervoorstelling van Janke Dekker en Jelka van Houten»
Recensie
01/10/11

Première Oorlogswinter: de winter is gekomen

Fraaie projecties, een uitstekende vertolking van hoofdrol Michiel door Soy Kroon en een schitterende pauzefinale zijn de hoogtepunten van Oorlogswinter,… »
Reportage
17/04/11

Op auditie bij Oorlogswinter

Afgelopen weekend was de eerste ronde audities voor de hoofdrollen in Oorlogswinter. Wij spraken tijdens deze dagen met twee van de auditanten, en de regisseur… »
Recensie
09/03/10

Boeiende blik in leven Dusty Springfield.

Een avond in het leven van Dusty Springfield. Dat is alles wat “Dusty”nodig heeft voor een uiterst boeiend portret van deze vrouw, haar manager en… »
Reportage
24/01/10

Kruistocht bereikt laatste bestemming

Na anderhalf jaar speelde Nationaal Jeugd Musical Theater de laatste voorstellingen van Kruistocht in spijkerbroek. MusicalWorld.TV's gefilmde… »