musical
Biografie

Jorge studeerde in 2000 af aan de HBO-Musicalopleiding van het Conservatorium Alkmaar. Hij nam van 1991 t/m 1998 lessen bij het Nederlands Kinder Theater. Volgde workshops van onder andere Willem Nijholt, Pia Douwes en Karin Bloemen. Hij krijgt les van…
Start > Acteurs > Verkroost > Jorge Verkroost
Over...

Website:


Jorge VerkroostArtikelen
Recensie
05/10/13

Terug in de tijd met de Tovenaar van Oz

De laatste jaren maakte het NJMT indruk met Kruistocht in Spijkerbroek en Oorlogswinter. Ondanks sterk spel is de herneming van De Tovenaar van Oz een… »
Perspresentatie
04/09/13

De tovenaar van Oz: De fantasieën van NJMT

NJMT brengt dit seizoen hun musicalversie van The Wizard of Oz. Musicalworld.TV spreekt met de cast van deze Tovenaar van Oz. VIDEO. »
Perspresentatie
24/05/11

Perspresentatie Droomvlucht

In september 2010 werd de nieuwste eigen productie van Stage Entertainment bekend gemaakt; Droomvlucht de Musical. Met deze productie ging Stage Entertainment… »
Column
02/04/09

Hallo Schat

Ik stond me vanmorgen te scheren en moest ineens aan je denken. Oh ja? Ja! Hoe gaat het met je? Is je baard er al af? »
Column
02/09/08

Hallo Schat

Blij om te lezen dat je van je "Writer's Block" verlost bent. Heb je een lekkere fietsvakantie gehad? Ik las in je sms'jes dat je weer alle snelheidrecords… »
Column
29/04/08

Hallo Schat

Na een wat hectische maar zeker geen miserabele periode hier dan eindelijk de column van April 2008. Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met… »
Column
05/02/08

Hallo Schat

Wat fijn dat je zo aan het genieten bent van je vrije tijd! Geniet er nog maar even van want straks als je op de barricades staat heb je misschien niet… »
Column
04/12/07

Hallo Schat

Vanuit een sfeervol Maastricht, met Sinterklaasavond in zicht… Antwoord ik je, voor deze keer, in de vorm van een gedicht! Ik vind het, net als jij,… »
Perspresentatie
10/03/07

Ciske de Rat de musical

25 jaar na het grote succes van de film Ciske de Rat komt Joop van den Ende Theaterproducties met een musical versie van het verhaal. Als basis wordt de… »