Musicalnieuws
Biografie

Carolina begon haar carrière al in een vroeg stadium. Als klein meisje begon zij met zingen. Op de middelbare school werd haar talent pas goed bekend toen zij medeoprichtster was van Triple C. Via Patty Cash kreeg Carolina landelijke bekendheid en trad…
Start > Acteurs > Dijkhuizen > Carolina Dijkhuizen
Over...

 
Geb.datum:
31-3-1980
Website:


Carolina DijkhuizenNIEUWS
06/01/10

Sing a Long Valentijn met musicalsterren

Bilderberg kasteel 't Kerkebosch in Zeist biedt op 14 februari een romantische invulling van Valentijnsdag aan. Tijdens een exclusief viergangen diner zingen musical sterren jouw liefdeslied.
»
13/03/09

Ook musical acteurs op Koninginnenacht te zien

Op 29 april, tijdens Koninginnenacht, zullen tijdens Swing-in evenement in Hardewijk een aantal musical acteurs en actrices hun opwachting maken. »
01/09/08

Nieuwe musical over Josephine Baker

In 2010 verschijnt er een nieuwe musical over het leven van Josephine Baker in de Nederlandse en Vlaamse theaters. Caroline Dijkhuizen vertolkt de rol van zangeres en danseres Josephine Baker. »
29/09/05

Mussen en Zwanen

Enkele castleden van musical The Lion King hebben het initiatief genomen om naast hun 8 voorstellingen per week in het Fortis Circustheater Scheveningen in hun vrije tijd nog een ander (toneel)stuk op te voeren: Mussen & Zwanen (deel I) van Haye van der Heyden. Dit betekent dat zij 5 maandagavonden (van 31 oktober t/m 28 november om 20.30 uur) extra op de planken staan in het Werkteater in Amsterdam.

»
16/02/08

Musicalsterren verzorgen stemmen in animatieserie

Musicalster Carolina Dijkhuizen is vanaf 1 maart op tv-zender Nickelodeon te horen als de stem van Roary the Racing Car in de gelijknamige serie. »
05/09/08

Musical artiesten in Nederpop in Concert

2008 is het jaar dat de Nederlandse popmuziek 50 jaar bestaat. In veel steden wordt bij deze mijlpaal stilgestaan, ook in Harderwijk »
04/05/09

Musical actrices naar speciale Moederdagshow in Suriname

De dames van dansgroep CPG bestaande uit Carolina Dijkhuizen, Peggy Sandaal en GittyPregers naar suriname gaan voor een speciaal moederdag optreden samen met de jongens van Timeless. »
29/08/09

Musical Josephine Baker van de baan

De musical Josephine Baker van theaterproducent Mark Vijn Theaterproducties is wegens tegenvallende kaartverkoop teruggetrokken uit het aankomend theaterseizoen. »
14/07/05

Miljoenste kaartje voor the Lion King verkocht!

Na ruim een jaar en na 530 voorstellingen gespeeld te hebben in het Fortis Circustheater Scheveningen heeft theaterspektakel The Lion King haar miljoenste kaartje verkocht. Slechts vier musicals van Joop van den Ende Theaterproducties verkochten tot nu toe meer dan een miljoen kaarten, echter nooit in zo’n korte periode. De cast van The Lion King leverde persoonlijk het miljoenste kaartje af op een adres in Monster (Zuid Holland). 

»
09/08/06

Kaartverkoop laatste voorstelling the Lion King van start.

Vandaag is de kaartverkoop gestart van de laatste voorstelling van the Lion King in het Circustheater in Scheveningen. Deze is op 27 augustus om 17.00 uur. Wil je erbij zijn, dan is het raadzaam om vandaag nog te boeken via de Top Ticket Line. Let wel, je kaartje geeft geen toegang tot de feestelijkheden die na afloop zullen plaatsvinden.

»
09/10/08

Eerste repetitie Nederpop In Concert groot succes

Afgelopen maandag 6 oktober stond de eerste repetitie voor Nederpop In Concert gepland. In Harderwijk waren naast het concertorkest en het achtergrondkoor ook solisten Carolina Dijkhuizen, Nicky van der Kuyp, Robert van der Waal en Sander Bosman aanwezig.
»
21/02/14

Eenjarig jubileum Sister Act uitgebreid gevierd

De eerste verjaardag van Joop van den Endes Sister Act wordt op donderdag 6 maart met een speciale middag gevierd: met een bingo, meet and greet en een kijkje achter de schermen. »
15/08/11

Concertante versie Aida

De musical van Elton John en Tim Rice, die 10 jaar geleden meer dan 1,2 miljoen bezoekers trok, wordt op 28 november als concert uitgevoerd »
30/11/05

Cast the Lion King maakt Kerst cd voor Wereld Aidsdag

Ter gelegenheid van Wereld Aidsdag op 1 december, hebben castleden van het theaterspektakel The Lion King over de hele wereld hun krachten gebundeld en een speciale kerstcd ingezongen. In totaal hebben 304 castleden van The Lion King uit zeven verschillende landen 1 of meer bekende kerstnummers ingezongen voor de cd. De opbrengst van de kerstcd met als titel ‘A Lion King Christmas’ komt gezien het Afrikaanse thema van de productie geheel ten goede aan diverse Aidsprojecten in Zuid-Afrika.

»
01/10/09

Carolina Dijkhuizen wordt popster

Na een emotioneel heftig jaar gaat de zon weer schijnen voor musical actrice Carolina Dijkhuizen. Ze heeft namelijk een wereldwijd platencontract getekend bij label White Villa. »
13/08/07

Carolina Dijkhuizen speelt hoofdrol in Bubbling Brown Sugar

De all-black hit musical Bubbling Brown Sugar werd in Nederland voor het laatst opgevoerd in 1992 en speelde in die periode uitsluitend voor uitverkochte zalen. »
22/07/14

Carolina Dijkhuizen naast Frits Sissing op de Uitmarkt

Carolina Dijkhuizen zal dit jaar haar presentatie debuut maken op de Amsterdamse Uitmarkt »
17/08/12

Carolina Dijkhuizen kiest voor klooster

Carolina Dijkhuizen (Aida, The Lion King) heeft de hoofdrol veroverd van Sister Act. Volgend voorjaar zal Carolina nachtclubzangeres Deloris Van Cartier spelen, die voor de plaatselijke maffia een klooster in vlucht. »
08/08/08

Carolina Dijkhuizen in horrorfilm

Musicalactrice Carolina Dijkhuizen zal schitteren in een horrorfilm. Walibi World, waar de film zal worden opgenomen, heeft dit bekend gemaakt.
»
21/05/15

Carolina Dijkhuizen in The Bodyguard

Carolina Dijkhuizen zal in de musical 'The Bodyguard' de rol van Nicky Marron vertolken. Nicky is de zus van de hoofdrolspeelster. »
10/12/08

Carolina Dijkhuizen in Soul of Motown II

Carolina Dijkhuizen is te zien in de nieuwste show van Soul of Motown. Dat maakt de organisatie van de show vandaag bekend. »
30/01/15

Carolina Dijkhuizen in Dreamgirls

Carolina Dijkhuizen (Sister Act, Wie is de Mol) gaat de hoofdrol van Deena in Dreamgirls spelen. Pearl Jozefzoon, op dit moment Deena, speelt haar laatste show op dinsdag 3 februari in Breda. »
29/05/07

Bubbling Brown Sugar terug in Nederland

Bubbling Brown Sugar werd in Nederland voor het laatst opgevoerd in 1992, maar zal hier vanaf oktober 2007 opnieuw te zien zijn. »
23/11/12

‘Nonnen’ (M/V) springen voor Sister Act

Morgen begint de officiële kaartverkoop van Joop van den Endes nieuwste musical Sister Act, vanaf 17 februari in Scheveningen. Vier 'nonnen' waagden vandaag hun leven om het publiek over de streep te trekken. »