acteur
Biografie

Op vierjarige leeftijd sloot Ellen zich aan bij het kinderdanstheater Trojka. Zij kreeg pianolessen van onder anderen Jeanette Kesseler en volgt vanaf 1984 zanglessen van Jeanette Kesseler, Ina Draayer en Rob Stallinga. Kreeg danslessen van onder anderen…
Start > Acteurs > Evers > Ellen Evers
Over...

 
Geb.datum:
28-01-1966
Woonplaats:
Amsterdam
Website:


Ellen EversNIEUWS
04/05/06

Turks Fruit verlengd

Amsterdam - Turks Fruit is een succes. De geplande tour heeft reeds 80.000 bezoekers mogen verwelkomen en daarom wordt de speelperiode verlengd van 3 - 14 mei in de Pepsi Stage. Gisteravond vond de feestelijke heropening plaats van deze dynamisch en rauwe voorstelling.

»
27/10/10

Taart voor Harem

Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 november aanstaande is in het Amsterdamse theater M-Lab de musical Harem te zien. Vandaag kwamen cast en creatives voor het eerst bij elkaar en werden verwend met oosterse lekkernijen. »
01/05/06

Meer dan 80.000 bezoekers voor Turks Fruit!

Er zijn meer dan 80.000 kaarten verkocht voor de Nederlandse rockmusical Turks Fruit. De tournee is gisteren afgesloten met een laatste voorstelling in Theater aan het Vrijthof te Maastricht. In het seizoen dat geestelijk vader Jan Wolkers de respectabele leeftijd van 80 jaar haalde, konden de producenten met trots de 80.000ste bezoeker begroeten.

»
09/06/06

Liedjes van Toon: een muzikale ode aan Toon Hermans

Na het succes van Ode aan Ramses: Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder is dit keer gekozen voor Toon Hermans.
Drie theaterpersoonlijkheden laten het mooiste uit Toons uitgebreide repertoire horen:
Ellen Evers (Turks Fruit, Miss Saigon en Musical Award voor de Drie Musketiers), cabaretier Richard Groenendijk (De adem van de nachtchinees) en Lone van Roosendaal (Mamma Mia en Musical Award voor Sweet Charity).

»
19/05/08

Hoofdrol voor Sven Ratzke en Ellen Evers in musical Cabaret

Op 12 oktober 2008 gaat in het Parktheater in Eindhoven de nieuwe Nederlandse versie van de musicalklassieker Cabaret in première. »
12/11/09

Full Monty vrouwen worden Calender Girls

De vrouwelijke castleden van de musical The Full Monty, die as. maandag in premiere gaat, krijgen een eigen kalender. »
01/03/06

Extra voorstellingen Turks Fruit

De Nederlandse rockmusical Turks Fruit wordt na een succesvolle landelijke tournee verlengd. De uitstekend ontvangen productie is van woensdag 3 tot en met zondag 15 mei te zien in het Pepsi Stage Theater te Amsterdam (naast Heineken Music Hall). De hoofdrollen worden vertolkt door Antonie Kamerling, Jelka van Houten, Sjoerd Pleysier en Ellen Evers. De extra voorstellingen zijn van woensdag tot en met zondag te zien om 20.15 uur.

»
11/09/12

Extra Jantjes in Delamar

Vandaag maakten producenten Hans Cornelissen en Ruud de Graaf met trots bekend dat nog voor de première van ‘De Jantjes’ extra voorstellingen bij worden geboekt vanwege het grote succes in de voorverkoop »
01/04/09

Ellen Evers, eindelijk solo

Dat ze vocaal kan vliegen bewees Ellen Evers in grote musicals als Cats, Miss Saigon, Mamma Mia en Turks Fruit. Nu slaat ze haar vleugels uit en gaat solo. De première vond op dinsdag 31 maart plaats in Gorinchem. Musicalworld maakte de volgende foto reportage. »
16/02/11

Ellen Evers ondersteunt in musical In de Schaduw van Brel

Actrice Ellen Evers zal gedurende de try-out periode van In de Schaduw van Brel, de rol van Vera Mann overnemen. Vera Mann is vorige week geopereerd aan een rugblessure. »
18/09/07

Ellen Evers leading lady in Palazzo

Palazzo, de ultieme combinatie van theater en sfeervol dineren op sterrenniveau, kondigt met trots Ellen Evers als nieuwe leading lady van de komende editie van Palazzo (24 oktober 2007 t/m 24 februari 2008) aan. »
05/01/09

Ellen Evers komt met solo programma

Op dinsdag 31 maart, 20.15 uur, beleeft Ellen Evers haar première met haar soloprogramma ELLEN. Dat gebeurt in Schouwburg De Nieuwe Doelen in Gorinchem. »
31/08/10

Ellen Evers in oosterse M-Lab musical Harem

Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 november 2010 is in het Amsterdamse theater M-Lab de musical Harem te zien. »
28/06/10

Ellen Evers in ‘Symphonic Queen’ met Noord Nederlands Orkest

Vanaf 7 september 2010 gaat Symphonic Queen op tournee door heel Nederland, met Syb van der Ploeg, Joseph Clark en Ellen Evers. »
02/10/13

Ellen Evers als Lady MacBeth

Ellen Evers zal tijdens het Zoetermeerse Thrillerfestival te zien zijn als lady MacBeth in de musical MacBeth. Milan van Weelden speelt haar echtgenoot. »
16/04/07

And the world goes ‘round

Vanaf februari 2008 komt Songs 4 Ever, bekend van de producties ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’ en ‘Liedjes van Toon’ met een nieuwe productie. Deze gaat ‘And the world goes round’ met repetoire van Kander & Ebb worden. Ellen Evers, Jon van Eerd, Tony Neef, Mylene d’Anjou en Laura Vlasblom zullen in deze productie te zien gaan zijn.

»