Musicalnieuws
Biografie

Ivo Chundro bracht zijn middelbare schoolperiode door op Curacao. Na het behalen van zijn VWO-diploma verruilt hij Curacao voor Amsterdam. Daar volgt Ivo zijn hart en begint hij een vierjarige opleiding aan de Dansacademie van Lucia Marthas. Zijn specialisatie…
Start > Acteurs > Chundro > Ivo Chundro
Over...

 
Geb.datum:
24-03-1976
Woonplaats:
Amsterdam


Ivo ChundroNIEUWS
14/10/08

West End musicalhit vanaf maart in Nederland

Vanaf 6 maart 2009 is de komische all-black musical Five Guys Named Moe in de Nederlandse theaters te zien. »
28/03/12

Musicalsterren geven benefietconcert voor Stichting AMAL

Grote pop- en musicalsterren, maar ook muzikanten en technici, staan maandag 21 mei belangeloos garant voor een onvergetelijk muzikaal spektakel voor het goede doel. »
08/04/08

M-Lab komt met gospelmusical Impact

Het M-Lab brengt van 1 t/m 3 mei de nieuwe Nederlandse gospelmusical Impact in Amsterdam. Tekst en regie zijn in handen van Daniël Cohen. »
04/09/09

Ivo Chundro maakt Thriller

Ivo Chundro heeft de choreografie gedaan voor een clip op basis van Michael Jackson's Thriller. »
20/01/10

Ivo Chundro is de nieuwe Joseph

Ivo Chundro zal vanaf vandaag te zien zijn als understudy voor de rol van Joseph en Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat in het Beatrix Theater in Utrecht. »
26/03/08

Ivo Chundro in 5 Guys named Moe

Het was al bekend dat Perry Dossett en Urvin Monte in ‘Five Guys Named Moe’ zullen spelen, maar er kunnen meer namen worden toegevoegd!

»
21/11/14

Herneming Lelies met CD, nieuw lied en nieuwe castleden

Floris Devoogt en Ivo Chundro zullen een rol gaan spelen in de herneming van Lelies. Tevens zal de voorstelling op CD verschijnen. »
15/11/06

Fame, the Musical - welke Nederlanders spelen mee

De naam Jody Bernal kwam al uitgebreid in het nieuws, ook Hans van der Togt was bekend, maar zij zijn niet de enige. Ook Caroline Dijkhuizen, Ivo Chundro, Heddy Lester en Donna Lynton zullen in deze show acte de presence geven.

»
10/10/06

Eerste nummer uit Honk! te beluisteren

Ivo Chundro is Lelijk. En dan lelijk als in het personage Lelijk, het middelpunt van de musical Honk! Op de site van deze nieuwe musical, www.honkdemusical.nl, staat sinds gisteren de Nederlandstalige versie van het nummer ‘Anders’ gezongen door hoofdrolspeler Ivo Chundro. Om dit nummer te kunnen beluisteren ga je naar de site en vervolgens klik je op MUZIEK. In het menu MUZIEK kun je vervolgens klikken op ANDERS.

»
26/04/06

Cast bekroonde musical HONK! compleet

De cast van de bekroonde familiemusical HONK! is compleet. De hoofdrollen in deze bewerking van Het Lelijke Eendje zullen gespeeld worden door Ivo Chundro in de rol van Lelijk en Ara Halici in de rol van de vraatzuchtige Kat. Ara Halici won in 2004 nog de John Kraaijkamp Musical Award in de categorie Beste Mannelijke Hoofdrol in een Grote Musicalproductie. Momenteel is hij nog te zien in de door pers en publiek bejubelde hoofdrol van Emcee in de Joop van den Ende productie Cabaret in Koninklijk Theater Carré.

»
04/01/08

Barrie Stevens en Ivo Chundro in jury dansprogramma

Barrie Stevens maakt deel uit van de jury voor het nieuwe spectaculaire showprogramma ‘Dancing Queen’ van SBS6. »
13/09/14

Ara Halici en Ivo Chundro worden Rozettes

Ara Halici en Ivo Chundro zullen naast Frank Sanders en Sander Vissers te zien zijn in de musical The Rozettes. »