musical
Biografie

Hij studeerde na het behalen van zijn MAVO-diploma één jaar Grafisch Management, haalde zijn kappers- en ondernemingsdiploma en volgde één jaar les aan de Theaterkade in Amsterdam. Vooijs werkte als bedrijfsleider in 'de Haarwinkel'. In 2003 nam Vooijs…
Start > Acteurs > Vooijs > John Vooijs
Over...

 
Geb.datum:
26-03-1979
Website:


John VooijsNIEUWS
20/09/07

Première van de andere Tarzan

Gisteravond beleefde John Vooijs zijn première als Tarzan in het Fortis Circus Theater. »
06/03/10

Ook John, Charly en Roy op Swing-in’Harderwijk

29 april staan musicalartiesten John Vooijs, Charly Luske, Roy van Iersel, Maud, Michelle Splietelhof en Carolina Dijkhuizen op het podium van Swing-in' Harderwijk. »
27/08/10

Nieuwe rol voor John Vooijs…die van papa

John Vooijs, op dit moment te zien in de rol van Gallileo in de Queen musical We Will Rock You, wordt binnenkort voor de 1e keer vader. »
17/01/11

Musical Sing along Valentijn

Je favoriete liefdeslied live gezongen door Antje Monteiro, John Vooijs of Sophie Veldhuizen? Kom dan naar Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch voor een 'Sing along Valentijn'.

»
22/06/10

Kick-off musical We Will Rock You

Vandaag brachten Queen legendes Brian May en Roger Taylor een bezoek aan het Beatrix Theater in Utrecht als kick-off voor de nieuwe rockmusical We Will Rock You. »
05/12/08

John Vooijs zingt jubileumlied Top 2000

Musicalster John Vooijs is gevraagd om een nummer te zingen ter ere van het tienjarig bestaan van de Top 2000. »
28/01/10

John Vooijs wordt Galileo in WWRY

Zojuist werd bekend dat John Vooijs dé mannelijke hoofdrol in We Will Rock You veroverd heeft: hij gaat Galileo spelen. »
04/08/11

John Vooijs weer als Tarzan

Vanmorgen heeft John Vooijs in De Ochtendshow van Radio West bekend gemaakt dat hij weer als Tarzan te zien zal zijn. »
01/11/08

John Vooijs toch te zien als Joseph

John Vooijs, die afgelopen zondag niet de hoofdrol in JOSEPH and the amazing technicolor dreamcoat wist te bemachtigen, gaat die rol alsnog vertolken. »
21/04/10

John Vooijs toch op Swing-in Harderwijk

Eerdere berichten gaven aan dat musicalartiest John Vooijs niet bij Swing-in’ Harderwijk aanwezig zou zijn. Nu heeft de organisatie bekend gemaakt dat hij er tóch wel bij is. »
25/10/10

John Vooijs is vader geworden

John Vooijs is vader geworden van een zoon. Dat heeft producent Stage Entertainment maandag bevestigd. Het jongetje kwam 14 oktober ter wereld en kreeg de naam Liam Jazz. »
08/05/12

John Vooijs in Nederlandse ‘Tick, Tick, Boom!’

John Vooijs is nu nog te zien als Tarzan in Hamburg maar in 2014 is hij in Tik, Tik, Boem! te zien »
07/02/14

John Vooijs hersteld, repetities Tick Tick Boom hervat

Gisteren zijn de repetities voor de nieuwe musical Tick Tick Boom hervat. Hoofdrolspeler John Vooijs is na drie dagen hersteld van zijn griep. De première gepland op zondag 9 maart loopt geen gevaar. »
27/12/10

Guitar Hero met John Vooijs in WWRY

Zou je ook een helemaal los willen gaan voor een volle zaal? Maak nu kans om met rockster John Vooijs van de Queen rockmusical We Will Rock You het dak van het Beatrix Theater weg te blazen tijdens een Guitar Hero concert. »
06/03/11

Cast WWRY zingt voor schaatskampioene

Een huldiging is niet compleet zonder het bekende nummer ‘We Are The Champions’ van Queen. Daarom werden de Cup-winnaars tijdens de huldiging van de Essent ISU World Cup-finale in het Thialf-stadion in Heerenveen toegezongen door John Vooijs, Antje Monteiro en Floortje Smit uit de rockmusical We Will Rock You. »
07/01/10

Afterparty bij musical Mamma Mia in Amsterdam

Mamma Mia! komt voor de laatste keer terug naar Carré, van 13 januari t/m 21 februari 2010! Wat is er nog leuker om na de voorstelling nog even in de Mamma Mia sfeer te blijven? Daarom organiseert Koninklijk Theater Carré elke donderdag- , vrijdag- en zaterdagavond na de voorstelling een afterparty. »