acteur
Biografie

Kim-Lian komt uit een muzikale familie. Haar ouders waren fanatieke dansers, haar moeder stond nog op de dansvloer toen ze zwanger was. Kim-Lian won in haar jeugd diverse danswedstrijden en deed regelmatig mee aan plaatselijke playbackshows. Op haar zesde…
Start > Acteurs > Meij > Kim Lian van der Meij
Over...

 
Geb.datum:
1-10-1980
Website:


Kim Lian van der MeijNIEUWS
24/02/09

Waar zijn de mannen van Footloose op single

Naast een castalbum wordt van de Nederlandstalige Footloose morgen een single uitgebracht. »
11/12/06

V&V Entertainment zoekt herinneringen aan Doe Maar

Albert Verlinde en Roel Vente zijn op zoek naar herinneringen aan Doe Maar. De producenten werken momenteel aan de totstandkoming van de nieuwe popmusical Doe Maar! en ontvangen spontaan al herinneringen aan ‘s lands populairste popgroep uit. Daarmee werd een idee geboren. Doe Maar maakte heel veel los in de jaren tachtig. Daarvoor en na zijn er nooit weer dergelijke taferelen geweest die deden denken aan The Beatles. Wij kunnen dat beschrijven, maar we vinden het veel leuker als we dat van de mensen uit het land te horen krijgen. En hopelijk kunnen de mensen dat dan voorzien van een mooie foto uit die tijd. De leukste inzendingen worden gehonoreerd met een aantal kaarten voor de try outs in Rotterdam, terwijl de allerbeste verhalen worden gepubliceerd in het programmaboek en dan overal in het land te lezen zijn.

»
17/08/07

Theaterambassadeurs kiezen voor Doe Maar!

De musical Doe Maar is door de Theaterambassadeurs van het Zaantheater verkozen tot de beste voorstelling van 2007. De jongeren uit de Zaanstreek kozen unaniem voor Doe Maar. »
26/01/06

Lenette van Dongen en Kim Lian in Doe Maar musical

Lenette van Dongen en Kim-lian van der Mey zijn aangetrokken voor de nieuwe musical Doe Maar! van V&V Entertainment, waarin de muziek van de populaire popgroep centraal staat. De dames zijn in het voorjaar van 2007 naast elkaar te zien. Producent Albert Verlinde steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken: ‘We zijn er in geslaagd twee dames met een indrukwekkende solocarriere te contracteren. Lenette als cabaretier en Kim-lian als presentatrice en zangeres.’

»
27/05/10

Legally Hond?

RTL Boulevard gaat in samenwerking met V&V Entertainment op zoek naar een hondje voor de nieuwe musical Legally Blonde. »
04/01/11

Legally Blonde in de Bijenkorf in Rotterdam

Op zaterdag 15 januari om 12.00 uur maakt een deel van de cast van de musical Legally Blonde, waaronder Kim-Lian van der Meij, Joey Schalker, Roy van Iersel, Pearl Jozefzoon, Nicky van der Kuyp, Madelon van der Poel en Dapheny Oosterwolde hun opwachting in de Bijenkorf in Rotterdam. »
13/11/09

Kim-Lian verwacht 2e kindje

Musicalster Kim Lian van der Meij is opnieuw in verwachting. Eind april is ze uitgerekend van haar 2e kindje. »
17/01/13

Kim-Lian vertelt Peter Pan

Kim-Lian van der Meij zal te horen zijn als de Nederlandse vertelstem in de internationale World Tour Peter Pan. »
14/01/11

Kim-Lian van der Meij in Op Zoek naar Zorro

Kim-Lian van der Meij zal morgen als 3e panel lid te zien zijn in de 3e live show van Op Zoek naar Zorro. Zij zal naast Pia Douwes, Erwin van Lambaart en Willem Nijholt haar mening mogen geven over de 9 overgebleven Zorro's. »
04/06/09

Kim-Lian van der Meij in ONM

Musicalster Kim-Lian van der Meij gaat een gastrol spelen in de BNN soap Onderweg Naar Morgen. »
20/03/07

Kim-Lian van der Meij in Fame

De hoofdrol in Fame, Carmen, zal worden vertolkt door Kim-Lian van der Meij. Zij speelt nu nog in de bijzonder populaire voorstelling Doe Maar! Zij zal in Fame onder andere spelen met Doris Baaten (als de lerares Engels) Jim Bakkum en William Spaaij en de winnaars van het televisieauditieprogramma “The house of Fame”.

»
16/07/09

Kim-Lian tekent nieuw internationaal muziekcontract

De eerstvolgende single van Kim-Lian van der Meij verschijnt in september in meerdere landen tegelijk, het eerste voortvloeisel van haar zojuist getekende internationale muziekcontract. »
12/03/07

Kim-Lian onwel; Doe Maar! gestaakt.

De voorstelling van Doe Maar! de musical is afgelopen zondagavond gestaakt. In schouwburg Amphion in Doetinchem werd het Kim-Lian van der Meij vlak voor de pauze in de coulissen zwart voor de ogen.

»
31/03/12

Kim-Lian officieel bekend gemaakt als Fiona

Kim-Lian van der Meij speelt prinses Fiona in de musical Shrek. Dat maakte Albert Verlinde Entertainment in de nacht van vrijdag op zaterdag bekend. »
10/11/09

Kim-Lian nu officieel Elle Woods

Het gerucht hing al maanden in de lucht, maar vandaag maakt V&V Entertainment het officieel: Kim-Lian van der Meij speelt de hoofdrol in de Nederlandse Legally Blonde. »
08/10/08

Kim-Lian in Kinderen Geen Bezwaar

Kim-Lian van der Meij zal een gastrol gaan spelen in de comedyserie Kinderen Geen Bezwaar. »
28/06/09

Kim-Lian bevangen door de hitte

Musical actrice Kim-Lian van der Meij heeft afgelopen vrijdagavond de finale van de musical Footloose moeten missen omdat ze zich door de extreme hitte in het theater niet goed voelde. »
28/11/07

Kim Lian zwanger

In de musical 'Doe Maar' riep Kim Lian avond na avond dat ze zwanger was en dat is voor haar nu realiteit geworden want ze is 3 maanden zwanger van haar 1e kindje. »
13/08/08

Kim Lian weer terug in Fame

Kim-Lian van der Meij is vanaf 22 augustus weer te zien in de musical Fame. »
27/05/08

Kim Lian van der Meij bevalt van 1e kindje

Kim-Lian van der Meij is dinsdagochtend bevallen van haar eerste kindje. Dochter Ronja Emma zag om 10.00 uur het licht in een Zweeds ziekenhuis. »
17/02/08

Kim Lian per direct gestopt met Fame

Kim Lian van der Meij is per direct gestopt met haar rol als Carmen in de Nederlandstalige versie van de musical 'Fame' van V&V Entertainment. »
05/10/09

Kim Lian in Legally Blonde

Musicalactrice en zangeres Kim Lian van der Meij was vandaag te gast op radio 3FM in de Coen en Sander show waar ze toch wel wat losliet over haar musical plannen voor de toekomst. »
24/09/07

Footloose voor seizoen 08-09

V&V Entertainment heeft vandaag bekend gemaakt dat Footloose de feel-good musical voor seizoen 2008/2009 gaat worden. De hoofdrol voor deze musical gaat naar Kim-Lian van der Meij. »
13/10/11

Eerste album ‘Daddy Cool’ uitgereikt.

Gisteren werd door Humberto Tan het eerste album van de voorstelling uitgereikt aan de cast van Daddy Cool. »
05/11/10

Castalbum Legally Blonde uitgereikt

Op donderdag 4 november werd het castalbum van de musical Legally Blonde door Bram Moszkowicz overhandigd aan hoofdrolspeelster Kim-Lian van der Meij. Dit gebeurde na afloop van de voorstelling in theater de Meervaart in Amsterdam. »
28/12/07

2 producties van V&V Entertainment op nieuwjaarsdag

Het nieuwe jaar start goed voor V&V Entertainment. Op 1 januari 2008 zijn maar liefst twee producties van Albert Verlinde en Roel Vente op de vaderlandse televisie te zien. »