musical
Biografie

De interesse van Van Weelden voor het theatervak werd gewekt door het zien van The Phantom of the Opera begin jaren '90. Hij nam zanglessen en sloot hij zich aan bij de Zoetermeerse theaterproducent Greg & Baud Productions waar hij in vele rollen te zien…
Start > Acteurs > Weelden > Milan van Weelden
Over...

 
Geb.datum:
12-12-1980
Woonplaats:
Zoetermeer
Website:


Milan van WeeldenNIEUWS
15/04/09

Zoetermeer krijgt gratis musical voor hele bevolking

De musical “De Vliegende Hollander” wordt gratis toegankelijk voor alle inwoners van de gemeente Zoetermeer. »
21/08/09

Sprookjesboom de Musical verlengd

De looptijd van Sprookjesboom de Musical wordt wegens succes verlengd. Dit maakt Efteling Theaterproducties vandaag bekend. »
28/06/12

Peter Pan in Ziggo Dome vanaf vandaag in de verkoop

Vanaf vandaag kunnen er kaarten worden gekocht voor de arenavoorstelling Peter Pan, met Sandor Stürbl en Milan van Weelden in een internationale cast. »
10/04/06

Nieuwe Nederlandse rockmusical Macbeth

De Schotse veldheer Macbeth hoort van drie heksen dat hij ooit koning zal worden. Gedreven door ambitie beginnen Macbeth en zijn vrouw een meedogenloze campagne om hun doel te bereiken. Al moet heel Schotland bloeden, Macbeth zal heersen.
De nieuwe rockmusical Macbeth vertelt het verhaal van Shakespeare in eigentijdse muziek en teksten. Op de unieke locatie in het Zoetermeerse Buytenpark gaan meer dan 50 dansers, zangers en acteurs de strijd aan met de elementen. De ambitie en de waanzin, de hofdansen en de veldslagen, de strijd en de dood… Macbeth is een ongekend spektakel!

»
26/09/15

Musicalworld Award 2015: Billy Elliot

Twee Musicalworld Awards 2015 werden gisteravond uitgereikt aan Billy Elliot, de award voor beste ensemble en voor beste kindercast. VIDEO. »
23/04/12

Milan van Weelden in Bonifatius

Milan van Weelden zal in Bonifatius de Musical de rol van Gregorius vertolken. »
19/05/09

Eindejaars Conservatorium Alkmaar spelen Heart & Music

Sommige studenten vielen al op tijdens hun stage in professionele musicals, maar met Heart & Music wordt de opleiding pas afgerond. »