acteur
Biografie

Noortje Herlaar groeide op in Maassluis en volgde vanaf haar vierde jaar de plaatselijke balletschool. Als ze negen is, gaat ze de vooropleiding van de Havo voor Muziek en Dans volgen aan de Dansacademie in Rotterdam. Tijdens haar opleiding aan het Stedelijk…
Start > Acteurs > Herlaar > Noortje Herlaar
Over...

 
Geb.datum:
22-4-1985
Woonplaats:
Maassluis
Website:


Noortje HerlaarNIEUWS
31/10/11

The Producers definitief gestopt.

Het doek is gevallen voor De Producers. Producent Mark Vijn heeft maandag de beslissing genomen om wegens de tegenvallende kaartverkoop niet langer door te gaan met de musical.
»
04/01/11

Supercalifragilistic Workshop door Noortje en William

Onder de naam Musical Veilt heeft stichting Musical Helpt! de afgelopen weken exclusieve musicalarrangementen aangeboden waaronder een unieke Mary Poppins Supercalifragilistic Workshop. »
01/12/10

Sinterklaas bezoekt ook Mary Poppins

Tijdens de intocht van de Sint in Scheveningen zong Mary Poppins Sinterklaas al toe en inmiddels heeft ook de Sint al een bezoekje gebracht aan Mary Poppins in het Circustheater in Scheveningen. »
10/02/10

Repetities Mary Poppins van start

Vandaag was de 1e repetitiedag van de musical Mary Poppins. De voorstelling gaat op 11 april in première in het Fortis Circustheater in Scheveningen. Later een uitgebreide reportage van Musicalworld TV

»
09/11/10

Record opbrengst Kinderpostzegelactie 2010

Vandaag maakte Mary Poppins samen met kinderen van basisschool ´t Vijfblad uit Geldrop de opbrengst van de Kinderpostzegelactie 2010 bekend. »
26/04/11

Noortje officieel in Saturday Night Fever

Noortje Herlaar, nu nog Mary Poppins, is de eerste naam die officieel verbonden is aan Saturday Night Fever, in reprise vanaf 12 februari 2012 in Theater Carré. »
13/10/10

Noortje en Ernst-Daniel zingen Sondheim

Op vrijdag 29 oktober a.s. zingen Ernst Daniel Smid en Noortje Herlaar prachtige musicalsongs van Stephen Sondheim. Samen met het Metropole Orkest onder leiding van Jan Stulen zullen zij de tachtigste verjaardag van deze wereldberoemde Amerikaanse componist eren. »
07/10/11

Noortje Herlaar verkoopt musicalkaartjes

Wil jij als allereerste in Nederland de hilarische musical De Producers zien? Kom dan zaterdag 8 oktober naar De Meerpaal te Dronten en koop je kaartjes voor de eerste voorstellingen van De Producers bij musicalster Noortje Herlaar! De verkoop met Noortje is van 13.45 tot 14.15 uur. »
03/04/12

Noortje Herlaar stopt eerder met Saturday Night Fever

Niet alleen stopt Noortje eerder met Saturday Night Fever, ook zal ze niet in de film 'Bombardement' te zien zijn. »
21/06/13

Noortje Herlaar in toneelstuk Agnes van God

Willeke van Ammelrooy, Noortje Herlaar en Eva van de Wijdeven zullen in in theaterseizoen 2014-2015 in toneelstuk Agnes van God te zien zijn. »
28/11/13

Noortje Herlaar in Arthur Japin toneelstuk Vaslav

Vandaag, 28 november 2013, start de kaartverkoop voor de nieuwste DeLaMar toneelproductie Vaslav, geschreven door ARTHUR JAPIN, gebaseerd op zijn gelijknamige bestseller. In een van de hoofdrollen is Noortje Herlaar te zien.
»
07/06/10

Noortje Herlaar binnenkort op tv

Noortje Herlaar, op dit moment te zien als Mary Poppins in de gelijknamige musical, gaat een bijrol spelen in het Spaanse Schaep; het 2e vervolg op 't Schaep met de Vijf Pooten. Dit werd vandaag bekend gemaakt. »
27/01/11

Mary Poppins week op Radio West

Radio West staat komende week in het teken van de musical Mary Poppins. Vanaf maandag 31 januari zijn onder meer musicalkaartjes te winnen in de Ochtend- en de Middagshow. Op vrijdag 4 februari komt is Mary Poppins-actrice Noortje Herlaar te gast bij Dieuwertje Blok. »
14/06/11

Mary Poppins stopt

Zondag 28 augustus wordt voor de laatste keer in Scheveningen de musical Mary Poppins gespeeld. »
28/09/10

Mary Poppins bestelt de eerste kinderpostzegels van 2010

Mary Poppins bestelde vandaag de eerste kinderpostzegels en kaarten van 2010 bij de 11-jarige Nikita. Daarmee gaf Mary Poppins het officiële startsein voor de Kinderpostzegelactie 2010. »
25/01/10

Fotoreportage: Noortje als Mary Poppins

De finale van Op Zoek naar Mary Poppins werd gisteravond door maar liefst 2.2 miljoen mensen bekeken. Noortje werd door het Nederlandse publiek verkozen als winnares. Musicalworld was erbij en maakte na afloop van de uitslag de volgende foto reportage. »
28/03/10

Eerste reacties Mary Poppins

Onder het toeziend oog van Joop van den Ende en Cameron Mackintosh en ingeleid door Erwin van Lambaart vond de eerste try-out plaats. Lees verder voor de eerste reacties! »
09/03/10

Cast Mary Poppins neemt intrek in Circustheater

Per bus arriveerde de cast van Mary Poppins in Scheveningen om haar intrek te nemen in het Circustheater. »
11/03/11

AH Musicalweken: Mary Poppins

Laat je betoveren door Mary Poppins bij Albert Heijn. Tijdens de Musicalweken kan er gespaard worden voor een tweede gratis kaartje voor deze hitmusical. Vanaf 14 maart krijgen klanten bij elke 5 euro aan boodschappen een Musicalpunt. Albert Heijn maakt zo de belevenissen van Mary Poppins voor een nog breder publiek toegankelijker. »
07/07/11

500e Mary Poppins in Scheveningen

Noortje Herlaar en William Spaaij lieten vandaag ter ere van de 500e voorstelling van Mary Poppins 500 ballonnen op. »