Assepoester door naar Vlaanderen

Datum: 25-01-08


De musical 'Assepoester' is binnenkort te zien in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Voor de hoofdrollen van Assepoester en de prins zullen bekende Vlamingen worden gecast.

De andere acteurs, onder wie Koen Crucke en Loeki Knol, reizen voor het overgrote deel mee naar de Antwerpse stadsschouwburg, waar de musical vanaf 19 april wordt opgevoerd.
De musical, met Jaap Strijker als prins en Do als Assepoester, is in Nederland nog tot en met 24 maart te zien.

Bekende Vlamingen zullen de hoofdrollen van Assepoester en de Prins gaan vertolken. Wie dat zullen worden, is nog niet bekend.

"Assepoester" is een musical van het klassieke componistenduo Rodgers en Hammerstein. Ivo de Wijs deed de Nederlandstalige bewerking. "Assepoester" is de vijfde musical die in het Efteling Theater wordt opgevoerd. De productie is, een samenwerking tussen het sprookjespark en V&V Entertainment en de eerste die ook buiten het Eftelingtheater te zien zal zijn. Voor 2008 staan weer twee co-producties op het programma: "The Sound of Music" in het Efteling Theater en de toer-musical "De Sprookjesboom".

reacties

26-01-08 @ 04:01
Waarom is dat woord "bekende Vlamingen" ineens zo veelzeggend?
26-01-08 @ 18:25
Hmm ja ik voel een herhaling van BatB Antwerpen aankomen...


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Assepoester


Producent: Efteling Theaterproducties / V&V Producties (voor Antwerpen in samenwerking met Music Hall)
Jaar: 2007
Genre: Sprookje

Meer info? Klik hier