B-Brave in Musicals in Concert

Datum: 30-06-15


B-Brave is de opvallende naam in de lijst van artiesten die deelneemt aan Musicals in Concert. Zij zullen optreden naast o.a. Pia Douwes, Simone Kleinsma, Stanley Burleson en René van Kooten.

Aan Musicals in Concert, georganiseerd door Stage Entertainment Nederland en RTL Live Entertainment, werken dit jaar bekende musicalnamen als Simone Kleinsma, Pia Douwes, Stanley Burleson, René van Kooten mee. Opvallende toevoegins is de boyband B-Brave. Zij zullen op vrijdag 13 en zaterdag 14 november 2015 het podium van de Ziggo Dome betreden bij het 'popconcert met musicalhits'. “Het is fantastisch dat Pia er bij is,” zegt Simone Kleinsma enthousiast. “Het was onze wens om hier samen aan mee te doen. De laatste keer dat wij samen op het toneel stonden is al weer zes jaar geleden voor de musical Sunset Boulevard.” Meer informatie is te vinden op de website http://www.musicals2015.nl.

Met Simone, Pia, Stanley, René en B-Brave zijn de eerste namen van de line-up Musicals in Concert bekend gemaakt. Binnenkort worden er nog meer artiesten toegevoegd. Ook dit jaar verzorgt Eric van Tijn met zijn band de muzikale leiding. René van Kooten over zijn deelname: “Het geeft een gigantische kick als je het vijftienduizendkoppige publiek muisstil kunt krijgen met een mooie ballad. Maar het is een even grote kick om een paar minuten later het publiek uit zijn dak te zien gaan bij een ‘greatest hit’. Voor ons is het ook echt een reünie van de beste artiesten die Nederland op musicalgebied heeft. Het is een unicum om iedereen op die avond op het podium te zien. Ik kijk er ontzettend naar uit."
Voor B-Brave is musical een genre dat hen niet vreemd is. Voordat zij in 2013 in het televisieprogramma X-Factor doorbraken, traden drie van deze jongens al op in de musical Ciske de Rat en één in Tarzan. “Het is bijzonder om twee avonden in de Ziggo Dome te mogen staan,’ zeggen de mannen van B-Brave. “Dit is toch de ultieme poptempel van Nederland geworden waar alle grote wereldsterren willen staan.”

Musicals in Concert wordt een compleet nieuwe show. Een voorproefje van het concert is te zien tijdens de Musical Sing a Long op de Amsterdamse Uitmarkt.


reacties

09-07-15 @ 10:46
Niets tegen B-brave maar wat heeft B-brave in hemelsnaam te maken met musical. Slaat nergens op.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Pia Douwes


Plaats: Amsterdam/Stuttgart
Geb.datum: 05-08-1964

Meer info? Klik hier