Bettina Holwerda speelt hoofdrol in ‘Super model’

Datum: 06-06-08


Bettina Holwerda speelt de hoofdrol in de nieuwe musical ‘Super model’. De 29-jarige actrice speelt opkomend fotomodel Monique, zo bevestigt musicalproducent Blue Moon Productions vrijdag.

De blonde vriendin van Jim Bakkum was eerder te zien in de musicals ‘Grease’, ‘Mamma mia’ en ‘Hair’.

Ook Inge Ipenburg is te zien in de musical. De actrice, die jarenlang Martine Hafkamp speelde in Goede Tijden Slechte Tijden, geeft gestalte aan Donna, de eigenares van een modellenbureau. Oren Schrijver vertolkt Ralf, een mannelijk model op wie Monique smoorverliefd wordt. Daarnaast spelen Claudia de Graaf, Noah Valentijn en Wouter Braaf rollen in ‘Super model’.
Couturier Ronald Kolk ontwerpt de jurken voor de musical, die vier maanden te zien zal zijn in het Amsterdamse Hotel Krasnapolsky. Het is voor het eerst dat in het theater van het hotel, waar plaats is voor 460 mensen, een musical wordt opgevoerd. De locatie van een vijfsterrenhotel past volgens de producent perfect bij de musical. Als de musical aanslaat, bestaat de kans dat het stuk ook in andere theaters te zien zal zijn.

‘Super model’ gaat op 11 januari in première. De repetities beginnen in november.

Bron: Novumreacties

08-06-08 @ 11:58
Dit is een foutje. Op diverse sites is te lezen dat Bettina de rol van Brenda gaat spelen en Claudia de Graaf speelt die van Monique.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Supermodel De Musical

musical

Producent: Blue Moon Productions
Jaar: 2009
Genre: Pop musical

Meer info? Klik hier

Bettina Holwerda

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 17-02-1979

Meer info? Klik hier