Brigitte Heitzer na zaterdag geen Ellen meer

Datum: 21-02-12
Bron: Joop van den Ende Theaterproducties


Zaterdag 25 februari is Brigitte Heitzer voor het laatst te zien in de musical Miss Saigon. De actrice is inmiddels een paar maanden in verwachting. Maike Boerdam (Mary Poppins) volgt Brigitte op.

“Ik vind het heel jammer dat ik moet stoppen", vervolgt Brigitte die in de musical de rol van Ellen speelt, "maar in goed overleg met Joop van den Ende Theaterproducties is besloten dat mijn laatste voorstelling aanstaande zaterdagavond is. Op een gegeven moment is het wijzer om te stoppen en met Maike als vervangster kan ik het stokje met een gerust hart overdragen.”

Maike Boerdam is in de musicalwereld bekend van rollen in onder andere Into the Woods, Rembrandt en Sunset Boulevard. Maike: "Ik ben sinds een paar dagen begonnen met repeteren en ben echt in een warm bad terechtgekomen. Ik kijk dan ook heel erg uit naar mijn eerste voorstelling. Vooral het nummer ‘Toch Nog’ heeft een speciale betekenis voor me. Het is de Nederlandse primeur en ik vind het een eer om dit nummer te mogen zingen.”

Miss Saigon is tot en met mei te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. De hoofdrollen worden vertolkt door Stanley Burleson, Ton Sieben, Na-Young Jeon, Edwin Jonker, Kok-Hwa Lie en vanaf zondag Maike Boerdam. Vanavond - dinsdag 21 februari - zal de cast haar honderdvijftigste voorstelling spelen.Maike Boerdam, fotografie Roy Beusker

Bijlagen Musicalnieuws

reacties

21-02-12 @ 16:53
Denk dat Maike super in de rol past, go for it!
21-02-12 @ 17:12
Maike Boerdam lijkt mij een heel goede opvolger van Brigitte Heitzer.
Op het album 'dichtbij Broadway' is Maike ook al te horen met het nummer 'Allerlaatste nacht' uit Miss Saigon en dat klinkt veelbelovend vind ik :mega:
21-02-12 @ 17:19
Alleen zingt Ellen dat nummer niet in de show.. :wink:
21-02-12 @ 17:51
Lijkt me een goede opvolgster voor Brigitte.

200.000/150 = 1.350 bezoekers per avond. Lijkt me tot nu toe een prima zaalbezetting.
22-02-12 @ 01:26
Oh ik baal hier wel van.. Ik vind de stem van Maike zo schel, hekserig. De rol van Ellen moet veel meer warmte hebben anders verliest haar personage erg veel sympathie.. Ik had gehoopt op Rosalie de Jong bijvoorbeeld.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Brigitte Heitzer

musical

Geb.datum: 23-08-1979

Meer info? Klik hier