Cast 1953 De Musical nagenoeg rond

Datum: 26-03-10


De cast voor 1953 De Musical is nagenoeg rond. Zo zal onder andere Marleen van der Loo is komend theaterseizoen te zien in deze nieuwe theaterproductie,

De compleet nieuwe musical van Van Hoorne Theaterproducties vertelt het verhaal van een Zeeuws dorp dat wordt verrast door de stormvloed van 1953. Marleen versterkt hiermee een sterrencast die al gedeeltelijk bekend was. Zo speelt Ben Cramer de hoofdrol van Dijkgraaf en zijn ook Fillip Bolluyt en Marcel Smid al enige tijd bekend als hoofdrolspelers.
Marleen van der Loo is bekend van grote rollen in musicals als Elisabeth, Aïda, Ciske de Rat, Mamma Mia en Footloose, voor deze laatste rol behaalde zij een nominatie voor een John Kraaikamp Musical Award. Ook wist zij in het tv programma Op zoek naar Evita door te dringen tot de laatste rondes. ‘Als jonge producent heb je altijd een lijstje in je hoofd van mensen die je ooit een keer in je productie wilt hebben. Marleen stond altijd boven aan dat lijstje. Dat we haar nu al mogen begroeten binnen ons bedrijf is heel bijzonder en we kijken dan ook enorm uit naar een geweldige samenwerking. Ik ben er dolgelukkig mee’ aldus de trotse producent Michael van Hoorne.
Van Hoorne Theaterproducties maakt tevens bekend dat ook Dick Schaar, Robbert van Unnik, Esther van Santen en Marcella Heukels te zien zullen zijn in 1953 De Musical. Er ligt nu nog één rol open voor deze productie die op 1 februari 2011 in première gaat in Middelburg.

Meer informatie op: http://www.1953DeMusical.nl

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

1953 de musical

musical

Producent: Van Hoorne Theaterproducties
Jaar: 2011
Genre: Oorspronkelijk

Meer info? Klik hier

Marleen van der Loo

musical

Geb.datum: 02-01-1970

Meer info? Klik hier