Cast musical Full Monty gaat naakt

Datum: 08-06-09


Vanavond zullen Charly Luske, Richard Spijkers, Vincent de Lusenet, Rogier Komproe, Zjon Smaal en Stan Limburg (vervanger van Han Oldigs) helemaal naakt gaan tijdens het Musical Awards Gala dat om 20.30 uur live wordt uitgezonden op Nederland 1.

De mannen zullen hierbij de nummers ‘Niks’ en ‘Laat het Gaan’ uit de musical ‘The Full Monty’ ten gehore brengen. Vanaf 30 oktober 2009 zullen zij met een Nederlandse bewerking van deze hitmusical in de theaters te zien zijn.

The Full Monty
Geen baan meer. Geen vrouw meer. Geen toekomst meer. En wat doe je dan, als je ineens een groot bedrag aan alimentatie moet op hoesten, om te voorkomen dat je straks ook geen kind meer hebt? Dan begin je een stripact. Met je vrienden. Die allemaal net zo werkloos zijn als jij. Gebaseerd op dit gegeven kwam in 1997 de film THE FULL MONTY in de bioscopen. Met een Oscar op zak en zo’n slordige 26 andere prijzen werd deze film al gauw een wereldwijde klassieker. Een musicalversie kon niet lang uitblijven. En in 2000 kwam die er.
Net als de film was de musical een dijk van een hit door de aanstekelijke muziek van David Yazbek, het hilarische script van Terrence McNally en het creatieve team dat garant stond voor andere musicalhits als Hairspray en Dirty Rotten Scoundrels. Op Broadway speelde de musical zo’n 1.200 voorstellingen.

Meer informatie
The Full Monty is vanaf 30 oktober 2009 t/m 3 april 2010 in de Nederlandse en Vlaamse theaters te zien. Op maandag 16 november 2009 gaat de musical in Stadsschouwburg Haarlem in première.
Voor de complete speellijst kunt u kijken op http://www.fullmontymusical.nl

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Full Monty, the

musical

Producent: Ruud de Graaf ism Hans Cornelissen Producties
Jaar: 2009
Genre: Komedie

Meer info? Klik hier

Vincent de Lusenet

musical

Plaats: Amsterdam

Meer info? Klik hier