Castalbum en tweede single Volendam de musical

Datum: 21-12-10


Op donderdag 6 januari 2011, tijdens de Amsterdamse première van Volendam de musical, zal zangeres Maribelle het eerste exemplaar van het officiële castalbum en de tweede single van Zilt, de band uit de musical, in ontvangst nemen.

Het castalbum is een live registratie van de landelijke première in Zaandam op maandag 22 november 2010. De tweede single van Zilt is het nummer ‘Ik hou van Jou’, dat in 1984 door Maribelle gezongen werd op het Eurovisie Songfestival. Producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen laten Maribelle speciaal voor deze gelegenheid overvliegen uit Ibiza, waar de zangeres tegenwoordig woont met haar echtgenoot.

Volendam de musical is van donderdag 6 tot en met zondag 9 januari 2011 te zien in het DeLaMar Theater te Amsterdam. Volendam de musical is nog tot en met 10 april 2011 in de Nederlandse theaters te zien met o.a. Maaike Widdershoven en Job Bovelander.


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Volendam de musical

musical

Producent: De Graaf & Cornelissen producties
Jaar: 2010
Genre: Pop musical

Meer info? Klik hier

Maaike Widdershoven

musical

Plaats: Scheveningen
Geb.datum: 14-02-1969

Meer info? Klik hier