Chris Tates en Anouk van Nes in Dirty Dancing

Datum: 06-08-07


Chris Tates zal naast Anouk van Nes in de aankomende musical 'Dirty Dancing' te zien zijn. Zij zullen de ouders van hoofdrolspeelster Francis, Baby, Houseman gaan spelen. In het voorjaar van 2008 is deze productie in het Beatrix Theater in Utrecht te zien.

Dirty Dancing
Dirty Dancing vertelt het verhaal over Francis ‘Baby’ Houseman die valt voor de sensuele Latijns-Amerikaanse dansen en nog veel meer voor haar dansleraar Johnny Castle, die haar de grondbeginselen van de mambo bijbrengt. Haar upper-class vader Houseman is absoluut niet gecharmeerd van de broeierige liefdesperikelen tussen dochterlief en de volkse Johnny. Ruim 50 bekende hits en spectaculaire dansscenes brengen de zomer van ‘63 weer tot leven.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Dirty Dancing

musical

Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2008
Genre: Feel Good

Meer info? Klik hier

Anouk van Nes

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 26-3-1971

Meer info? Klik hier