Cindy Bell tijdens musicalweek op zolder bij Carré

Datum: 24-06-13


Vanaf morgen is het 'musicalweek' in Klein Carré: drie korte voorstellingen mogelijk gemaakt door Onder de pannen, een initiatief dat met steun van Theater Carré jonge theatermakers stimuleert nieuw Nederlands muziektheater te ontwikkelen. Cindy Bell (Ramses) doet mee.

De musicalweek is als volgt ingedeeld:

woensdag 26 juni om 20 uur:
Open dak met o.a. Vincent De Lusenet, Wesley de Ridder, Angenita van der Mee

donderdag 27 juni om 20 uur:
Zand erover, muziektheater met Julia Berendse, Saskia Egtberts en Anouk Kalter

zaterdag 29 en zondag 30 juni om 19 uur:
de eerste akte van de relatiekomedie Alles? Of Liefde, voorheen Aan tafel, een musical van Bas Bovelander, Niels Pieterse en Jerry Bloem, met o.a. Cindy Bell en Johnny Barendsen. Deze musical in ontwikkeling staat in mei 2014 gepland voor een première in het Compagnietheater in Amsterdam.

De voorstellingen vinden plaats in Klein Carré, op de derde verdieping van Theater Carré in Amsterdam. Kaarten kosten EUR 7,50 en zijn on line te bestellen.

In april sprak Musicalworld.TV al met een van de schrijvers van Alles? Of Liefde, Bas Bovelander:


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Cindy Bell

musical


Meer info? Klik hier