Circustheater krijgt nieuwe naamgevend sponsor

Datum: 01-04-11


Het Circustheater in Den Haag heet vanaf 1 augustus 2011 het AFAS Circustheater. AFAS ERP Software te Leusden heeft zich voor minimaal drie jaar verbonden als naamgevend sponsor.

Het bijna 110 jaar oude Circustheater is vanaf begin jaren negentig het paradepaardje van Stage Entertainment, het live-entertainment bedrijf van Joop van den Ende. Jarenlang was Fortis (voorheen VSB) verbonden aan dit theater totdat deze bank vorig jaar uit het Nederlandse straatbeeld verdween. Met AFAS heeft Stage Entertainment een mooie nieuwe partner gevonden. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op het hoofdkantoor in Leusden sprak Joop van den Ende de AFAS-medewerkers toe: “Mijn kroonjuweel, het Circustheater, krijgt de naam van AFAS erbij. Ik vind het leuk samen te werken met een bedrijf dat zijn product creatief in de markt zet en ik ben ervan overtuigd dat de samenwerking zijn vruchten gaat afwerpen”. Erwin van Lambaart, algemeen directeur Joop van den Ende Theaterproducties: “Het Circustheater is het vlaggenschip van ons bedrijf. Het biedt al vele jaren onderdak aan grote internationale musicalproducties. We zijn zeer verheugd dat we met AFAS een sterke en aansprekende partner hebben gevonden die zijn naam aan het theater wil verbinden. AFAS is, net als wij, gepassioneerd bezig de hoogst mogelijke kwaliteit na te streven. Op dat gebied kunnen we elkaar inspireren en ondersteunen.”
“Als naamgever van het AFAS Circustheater verhogen wij onze naamsbekendheid enorm. We zien dit dan ook als een nieuwe kans om ons bedrijf nog beter onder de aandacht van de doelgroep te brengen. Daarnaast hebben we behoorlijke affiniteit met de entertainmentbranche: in Leusden hebben we namelijk een eigen inpandig theater waar regelmatig A-artiesten optreden.  Op dat vlak zal de samenwerking zich ook ontwikkelen. Zowel Stage Entertainment als AFAS staat voor ondernemerschap en kwaliteit,” aldus Bas van der Veldt, CEO van AFAS ERP Software.

Het Circustheater is onderdeel van Joop van den Ende Theaterproducties/Stage Entertainment en biedt onderdak aan grote internationale musicalproducties. De afgelopen jaren waren onder andere Aida, The Lion King en Tarzan in het Scheveningse theater te zien. Momenteel huisvest het de musical Mary Poppins en vanaf het najaar van 2011 zal de internationale hitmusical Wicked er te zien zijn.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Mary Poppins

musical

Producent: Joop van den Ende Theaterproducties
Jaar: 2010
Genre: Feel Good

Meer info? Klik hier