Crowdfunding Ruud van Overdijk geslaagd

Datum: 26-03-16


Een crowdfundingactie van Ruud van Overdijk (Zorro, Arthur, Rent) is geslaagd. Ruuds beoogde soloconcert op 16 april kan doorgaan. De kaartverkoop is begonnen.

Ook Ruud van Overdijk is aan het crowdfunden. Voor een eenmalig concert op 16 april in Podium Mozaïek Amsterdam probeert hij zijn fans en andere geïnteresseerden het bedrag van 2000 euro op te laten hoesten. Met een negenkoppige band wil Ruud ons in zijn eigen woorden "meenemen in een persoonlijk verhaal, in verschillende muziekstijlen zoals musical, pop, rock, folk en nog vele andere verrassingen."

En na twee weken is Ruud in zijn missie geslaagd, met 101%. Ruud kan nu zijn muzikanten en technici betalen, "dit zorgt ervoor dat het er groots en goed verzorgd uit gaat zien."

Het concert getiteld Ruud zingt kan nu dus doorgaan. Kaarten zijn online te koop. Meer informatie over Ruuds crowdfundingactie op Voor de kunst.

Foto: Annemieke van der Togt

Bijlagen Musicalnieuws

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst