Doek valt voor Nederlandse Fame

Datum: 23-11-08


Zaterdag 22 november werd de allerlaatste voorstelling van De Nederlandse Fame gespeeld in Theater de Meervaart te Amsterdam.

Na 252 voorstellingen werd de tournee afgesloten die begon op 20 januari met de première in Tilburg. Het is, na Grease, de tweede swingmusical van V&V Entertainment, het theaterproductiebedrijf van Albert Verlinde en Roel Vente. Op maandag 1 december beginnen onder leiding van regisseur Martin Michel de repetities van de derde swingmusical op rij, Footloose. Die gaat op zondag 1 februari 2009 in Theater aan de Parade te Den Bosch in première.

Fame is het verhaal van een groep studenten aan de New Yorkse High School of Performing Arts, vanaf de audities tot aan het eindexamen. Ze dromen van een toekomst als succesvol acteur, zanger, danser of muzikant. De vele "ups" en "downs" maken het voor de leerlingen soms moeilijk, ook omdat alle karakters een eigen achtergrond hebben. Het is een verhaal over doorzettingsvermogen en ambities.

De Nederlandse Fame werd geproduceerd door V&V Entertainment.


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Fame (2008)

musical

Producent: V&V Entertainment
Jaar: 2008
Genre: Dans

Meer info? Klik hier