Edwin Jonker wordt Eddie Jonker

Datum: 28-08-12
Bron: Website Avro


Vandaag werd bekend gemaakt dat Edwin Jonker de rol van Eddie op zich zal nemen in de musical Sister Act.

Robin van den Akker maakte dit nieuws bekend via de Avro website. Hij zal swing zijn voor alle mannelijke rollen in de show én wist daarnaast een understudy positie te bemachtigen voor de rol van Eddie en die van Pablo.

Eddie is de politiechef waar Deloris haar relaas aan doet en hij is degene die ervoor zorgt dat zij in het klooster bescherming kan vinden. 'Sweaty' Eddy is de mannelijke hoofdrol. De bad guy Pablo is een handlanger van Deloris' agressieve exvriend.

De cast van Sister Act bestaat verder o.a. uit Carolina Dijkhuizen (Deloris), Simone Kleinsma (Moeder Overste), Frans Mulder (Monseigneur O'Hara), Christanne de Bruijn (non Mary Robert) en Esmée van Kampen (non Mary Patrick). Ook Michelle Splietelhof en Britt Lenting zullen in de musical te zien zijn.

reacties

28-08-12 @ 21:29
O, da's hij met die schore stem...
28-08-12 @ 21:30
Schorre smile


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Edwin Jonker

musical


Meer info? Klik hier