Eerste album ‘Daddy Cool’ uitgereikt.

Datum: 13-10-11


Gisteren werd door Humberto Tan het eerste album van de voorstelling uitgereikt aan de cast van Daddy Cool.

Gisteravond werd in een uitverkocht Theater de Vest in Alkmaar aan de cast van ‘Daddy Cool’ het allereerste exemplaar van het castalbum van hun eigen musical uitgereikt Surinamer Humberto Tan reikte het album uit aan hoofdrolspelers Kim-Lian van der Meij en Ruben Heerenveen.
Daddy Cool is gebaseerd op de hits van Boney M en hun geestelijk vader Frank Farian. Deze hitsongs vormen de rode draad in een nieuw geschreven verhaal. De controversiele Farian, die vaak anderen dan de daadwerkelijke zangers liet optreden, is niet alleen de geestelijk vader van Boney M, maar ook van Eruption (I Can’tStand the Rain), Milli Vanilli (Blame It On The Rain), La Bouche (Be my lover), No Mercy (When I die) en zeer recent nog Duck Sauce(met de hit Barbra Streisand). Voor de musical Daddy Cool zijn de songs van Farian in het Nederlands vertaald.
‘Daddy Cool’ vertelt het verhaal van de immigratie van Surinamers in Nederland in de jaren ’70. Hoe Surinamers hier hun weg hebben moeten vinden zonder, zoals Jetty Mathurin dat in de voorstelling zegt, “inburgeringscursussen en integratietrajecten”. Humberto zat samen met zijn vrouw en drie kinderen in de zaal. En ze hebben genoten: “Wat een feest der herkenning!Ik heb staan swingen en van elke seconde genoten”, aldus Tan.
Het album van ‘Daddy Cool’ is vanaf nu onder andere via de webshop van V&V Entertainment(http://theaterhits.nl/download-­‐muziek), in de theaters waar de musical speelt en via de reguliere CD verkoopkanalen.

Foto: Sven Hoogerhuis

Musicalnieuws

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Daddy Cool

musical

Producent: V&V Entertainment
Jaar: 2011
Genre: Dans

Meer info? Klik hier

Kim-Lian van der Meij

musical

Geb.datum: 1-10-1980

Meer info? Klik hier