Einde kerstvakantie, einde HIj gelooft in mij

Datum: 25-06-14


Hij Gelooft in Mij, de musical over het leven van André Hazes stopt op 4 januari 2015, na ruim twee jaar

Het is tijd, de hoogste tijd. De allerlaatste voorstelling van Hij Gelooft in Mij wordt op 4 januari 2015 om 14:00 uur gespeeld. Het DeLaMar Theater heeft een nieuwe programmering voor de Wim Sonneveld zaal gepland staan waardoor een verdere verlenging niet mogelijk is. De musical over het leven van André Hazes ging op 11 november 2012 in première in het DeLaMar Theater. De oorspronkelijke speelperiode van zes maanden werd in samenwerking met het DeLaMar Theater tot vijf keer toe verlengd. Op 4 januari, na bijna 800 voorstellingen, zullen meer dan 700.000 bezoekers de voorstelling gezien hebben.

Hij Gelooft in Mij ontving de Musicalworld Award voor beste musical 2013, en Martijn Fischer won voor de rol van André Hazes de Musicalworld Award voor beste mannelijke hoofdrol. Hij blijft samen met Fabian Jansen en Chantal Janzen tot het einde van de productie te zien als André en Rachel Hazes.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Hij Gelooft In Mij


Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2012
Genre: Oorspronkelijk

Meer info? Klik hier

Chantal Janzen

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 15-02-1979

Meer info? Klik hier