Ellen Evers als Lady MacBeth

Datum: 02-10-13


Ellen Evers zal tijdens het Zoetermeerse Thrillerfestival te zien zijn als lady MacBeth in de musical MacBeth. Milan van Weelden speelt haar echtgenoot.

De musical MacBeth is een onderdeel van het Nederlands Thrillerfestival, een terugkerend festival in de laatste week van oktober. Deze musical is natuurlijk een bewerking van het bekende Shakespeare-toneelstuk.

MacBeth werd eerder in 2006 opgevoerd als openluchtproductie. Ook toen werd de hoofdrol vertolkt door Milan van Weelden. Andere spelers die hun rol van toen hernemen zijn Kevin van der Leeuw (Macduff), Bart van der Meer (Rosse), Rianne Visser-Veenstra (Lady Macduff) en Laura Hehenkamp als één van de heksen. Nieuw in deze voorstelling, maar zeker niet op het podium zijn Jeroen Balk (Banquo), Wessel van Stuyvenberg (Fleance), Hans de Regt (Duncan), Maarten Kat (Malcolm), en Maarten Fluit en Ramona Lopulalan als de twee overige heksen.

Ellen Evers, een van de grande dames van de Nederlandse musical, was de laatste jaren te zien in musicals als De Jantjes, The Full Monty en Cabaret en speelde eerder memorabele rollen in Turks Fruit, Mamma Mia en de 3 Musketiers. Tegenspeler Milan van Weelden was eerder te zien in Man van La Mancha, De Sprookjesboom en Bonifatius, en was tot voor kort eerste cast voor rol van kapitein Haak in de arenavoorstelling Peter Pan, die door Europa tourt.
De musical MacBeth zal op zondag 27 oktober te zien zijn in het Stadstheater; op maandag 28 oktober volgt nog een besloten voorstelling.


reacties

02-10-13 @ 16:39
Helaas kan ik nog steeds niet reserveren :(
03-10-13 @ 15:30
@Hanstmf vanaf vandaag kan je reserveren via de website van het Stadstheater. www.stadstheater.nl smile
03-10-13 @ 15:34
Ja, me happy, Magic had ook al wat gepost. Ik heb net geboekt! Al drukte ik op "verder" toen er een melding kwam over cadeaubonnen dat had ik beter niet kunnen doen, want toen trad er een storing op, maar uiteindelijk is het daarna wel gelukt. smile


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Ellen Evers


Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 28-01-1966

Meer info? Klik hier