Ellen Pieters stelt zich voor als Zangeres zonder Naam

Datum: 25-03-11
Bron: De Graaf & Cornelissen


Vandaag onthult producent De Graaf & Cornelissen de eerste foto's van Ellen Pieters als de Zangeres zonder Naam. In De zangeres de musical zal Pieters gestalte geven aan de koningin van het levenslied. Première 21 november.

De zangeres de musical is de titel van de nieuwe musical over het leven van de Zangeres zonder Naam, die dit najaar in de theaters te zien zal zijn.

Producenten Hans Cornelissen en Ruud de Graaf hebben hiervoor hoofdrolspeelster Ellen Pieters voor de eerste keer laten transformeren naar Mary Servaes. Adri-Jan Hoes, zoon van de beroemde Johnny Hoes, zegt: "Ik dacht eerst dat het een hoes was van een album van de Zangeres."

Naast Ellen Pieters als Mary Servaes zijn ook de overige hoofdrolspelers in De zangeres de musical bekendgemaakt. De belangrijkste personages rondom de Zangeres worden gespeeld door Jasper Kerkhof als Mary’s echtgenoot Sjo en haar ontdekker en manager Johnny Hoes, Eric Beekes als haar grootste fan, die na haar overlijden zelf ging optreden als Zangeres zonder Naam. Daarnaast speelt Sabine Beens een meisje dat met een lied van Mary Servaes deelneemt aan een televisietalentenjacht en zal Job Bovelander te zien zijn in diverse rollen, waaronder Mary´s jeugdliefde en jurylid van de talentshow.

In de musical zijn ook de grootste hits van de zangeres te horen zoals Mexico, Ach vaderlief, ’t Was aan de Costa del Sol, Keetje Tippel, Zeg luister Anita, Mag ik van u een lift meneer, Mandolinen in Nicosia en Mijn leven.

De landelijke première is op 21 november 2011 in DeLaMar Amsterdam, de speciale Limburgse première op 3 december in Weert. De zangeres de musical is een productie van De Graaf & Cornelissen in samenwerking met The Gamboni Filmcompany. De regie is in handen van Paul van Ewijk, het script is van Lars Boom.

Foto's: Roy Beusker

Bijlagen Musicalnieuws Musicalnieuws Musicalnieuws Musicalnieuws

reacties

25-03-11 @ 18:33
:o Wat een transformatie! Wow!
26-03-11 @ 15:14
Grappig hoe je toch Ellen erin ziet, maar ook duidelijk Mary!
26-03-11 @ 16:10
Ik vind Ellen anders onherkenbaar! Knap hoor!
26-03-11 @ 22:38
Roy is vergeten te Photoshoppen bij de foto's met blauwe achtergrond... Je ziet de schaduw van de lampstandaard...


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Zangeres zonder naam, de

musical

Producent: De Graaf & Cornelissen i.s.m. Gamboni Filmcompany
Jaar: 2011
Genre: Historisch

Meer info? Klik hier

Ellen Pieters

musical

Geb.datum: 29-02-1964

Meer info? Klik hier