Freek Bartels maakt filmdebuut in sinterklaasfilm

Datum: 16-07-13
Bron: Entertainment One


Naast zijn toneeldebuut The Normal Heart debuteert Freek Bartels (Love Story) op ander terrein. In Sinterklaas en de Pepernotenchaos maakt hij zijn opwachting als filmacteur.

Niet alleen musicalacteurs als Tony Neef (Sonneveld), Pamela Teves (Wicked) en Willeke Alberti (De Jantjes) spelen gastrollen in de nieuwe jaarlijkse sinterklaasfilm van Martijn van Nellestijn. Freek Bartels (Petticoat) maakt in Sinterklaas en de Pepernotenchaos zelfs zijn debuut als filmacteur.

Bartels speelt een lakei van Prinses Beatrix. In De Pepernotenchaos ziet de minder succesvolle en harde zakenman Brutus Brein (Tony Neef) de cijfers van zijn bedrijf steeds verder in het rood dalen. De enige persoon die geen hinder van de crisis ondervindt is Sinterklaas. Brutus ziet zijn kans om van zijn schuld af te komen door zijn producten aan de goedheilig man te verkopen. Wanneer Brutus merkt dat Sinterklaas geen interesse heeft in zijn producten, bedenkt hij samen met zijn moeder Dr. Brein (Pamela Teves) en haar handlangers Joris en Boris een list om Sinterklaas te beroven. Onopgemerkt worden alle pepernoten en een hoop pakjes gestolen. Niemand lijkt de roof door te hebben, behalve twee kinderen, die er alles aan doen om Sinterklaas in te lichten.

Sinterklaas en de Pepernotenchaos is vanaf 2 oktober in de bioscoop te zien.

Musicalworld.TV doet videoverslag vanaf de filmset:


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Freek Bartels

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 24-10-1986

Meer info? Klik hier