Gratis “Loverboy” voor Zaanse jeugd.

Datum: 13-06-07


Ter gelegenheid van de opening van een dependance in Zaandam geeft het NJMT Zaanse jongeren gratis toegang tot de voorstelling "Loverboy".

Op zondagmiddag 24 juni a.s. speelt in het Zaantheater in Zaandam het muziektheaterstuk ‘Loverboy’ van het Nationaal Jeugd Musical Theater. Geen ‘feel good’ musical deze keer, maar een indringende voorstelling waarin een 12-tal pubers de confrontatie aan gaan met hun eigen onzekerheden, angsten en dromen; verliefdheid en seksualiteit. In confronterende scènes proberen ze de waarheid te zoeken en met muziek beschrijven ze hun diepste gevoelens. En dat alles rond het verhaal van één van hen, de zestienjarige Maaike. Langzaam maar zeker raakt zij verstrikt in het web van loverboy Ramon. Ze krijgt een kans om de dans te ontspringen, maar grijpt ze die ook aan?

Met deze muzikale jongerenvoorstelling wil het Nationaal Jeugd Musical Theater het actuele en tegelijk zo ongrijpbare fenomeen ‘loverboys’ tastbaarder maken. De voorstelling is ontwikkeld naar een idee van Janke Dekker, die ook voor de regie tekent.
De voorstelling op 24 juni in het Zaantheater in Zaandam begint om 13.30 uur en zal om ongeveer 14.30 uur zijn afgelopen (geen pauze).
Kijk voor meer informatie over de voorstelling op loverboynjmt.nl.


Per 1 september opent het NJMT, naast de opleiding in Amsterdam met 360 cursisten, een dependance in Zaandam: Zomerdijk 12 Ter gelegenheid van deze feestelijke opening kunnen Zaanse tieners van 13 t/m 18 jaar en bij SJMA cursisten GRATIS naar de voorstelling.

Bestellen is heel eenvoudig:
Stuur een mailtje naar . en vermeld daarin hoeveel kaarten u wilt bestellen, uw naam, adres én telefoonnummer. Van ons ontvangt u dan per mail een bevestiging van uw bestelling. Na ontvangst van de betaling op rekeningnummer 54.40.00.579 t.n.v. NJMT Zaandam bij ABN/AMRO Purmerend worden de kaarten naar u opgestuurd. Kaarten kosten € 12,50 (volwassenen) , tieners tot 18 jaar GRATIS. Leeftijd 13+
Bij reservering na 20 juni kunt u de kaarten uitsluitend ophalen bij de PR stand van het Zaantheater op 24 juni vanaf 12.30 uur tegen contante betaling. Onze stand kunt u vinden in de foyer van het theater.
Deze aanbieding is niet verrekenbaar met eerder gekochte/gereserveerde kaarten voor bovengenoemde voorstellingreacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Nationaal Jeugd Musical Theater

musical

Producent: Nationaal Jeugd Musical Theater
Jaar: 2000
Genre: Oorspronkelijk

Meer info? Klik hier