Hein Gerrits in nieuwe minimusical

Datum: 14-06-13
Bron: Handjes in de lucht


Vanaf 20 juni speelt Hein Gerrits (Josephine B.) in Handjes in de lucht, een minimusical over een succesvolle volkszanger en zijn fans. Ook Ara Halici en Alexandra Alphenaar spelen mee. Allard Blom schreef het script.

Na de minimusical Alles of iets vorig jaar komt dezelfde groep acteurs en creatives samen voor een minimusical, de comedy Handjes in de lucht.

Ruud Ringo is een volkszanger met een vaste schare hondstrouwe fans. Deze fans hebben allemaal zo hun reden om helemaal op te gaan in de muziek van Ruud Ringo en in de persoon achter de muziek. Alle fans hebben meer dan genoeg meegemaakt en klampen zich vast aan ieder sprankje aandacht van de volkszanger.

De cast bestaat uit Alexandra Alphenaar, Nina de la Croix, Hein Gerrits, Daphne Flint en Ara Halici. Allard Blom is verantwoordelijk voor script en liedteksten die van muziek voorzien zijn door Jeroen Sleijfer. De regie is in handen van Dick van den Heuvel.

De voorstelling wordt gespeeld in het Werkteater in Amsterdam van donderdag 20 juni tot en met zondag 23 juni 2013. Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van het Werkteater. Meer informatie is te vinden op een speciale Facebook-pagina.

.
reacties

14-06-13 @ 16:09
Zoveel zin in!
15-06-13 @ 08:49
Whahaha geweldig die clip!!!


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Hein Gerrits

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 9 mei 1981

Meer info? Klik hier