Het First in the Field Musical Weekend

Datum: 27-05-05


First in the Field Theatrical komt begin juli met een musical weekend waar je 2 dagen lang als cast van een professionele musical kunt werken!Twee dagen werken als de cast van een professionele musical!

Op 2 en 3 juli organiseert musicalproducent First in the Field Theatrical (o.a. Rocky over the Rainbow, Love Me Just A Little Bit More) het First in the Field Musical Weekend. Tijdens dit weekend wordt door regisseur Benno Hoogveld, muzikaal leider Ramses Dunker en dance-captain Kok Hwa Lie een aantal bijzondere workshops gegeven. Uiteindelijk doel: de complete uitvoering van een grote ensemble-scène uit een bekende musical samen met één van de originele hoofdrolspelers.

Dit unieke weekend is bedoeld voor iedereen die graag een keer zou willen werken met professionals uit het musicalvak of simpelweg wil ervaren hoe het is om deel uit te maken van het repetitieproces van een grote musical.

Het First in the Field Musical Weekend vindt plaats in repetitiestudio Focus (waar alle grote musicalproducties repeteren) in Amsterdam.
Kosten: €220,- incl. lunches en diner.
€295,- incl. Lunches,diner, hotelovernachting en ontbijt.

Voor meer informatie en hoe je je moet inschrijven kijk op [url=http://www.firstinthefield.nl]http://www.firstinthefield.nl[/url]

Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in want vol is vol!reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.