Hij gelooft nog even door

Datum: 30-09-13


Hij Gelooft in Mij is 3 maanden verlengd. De voorstelling is tot en met maart 2014 in het DeLaMar Theater te zien.


De voorstelling, die oorspronkelijk maar zes maanden te zien zou zijn in het DeLaMar Theater, is nu voor de derde keer verlengd. Martijn Fischer en Chantal Janzen blijven tot en met maart 2014 het leeuwendeel van de voorstellingen spelen. De kaartverkoop voor de maanden in 2014 start vanmiddag om 16:00 via SEE Tickets, http://www.hijgelooftinmij.nl en via het DeLaMar Theater.

Ter ere van het eenjarig jubileum van Hij Gelooft in Mij organiseren Joop van den Ende Theaterproducties en het DeLaMar Theater op dinsdag 5 november een benefietgala ten bate van het programma Kinderen Maken Muziek van het Oranje Fonds, in bijzijn van de families Hazes en van den Ende en speciale gasten van het Oranje Fonds. Kaarten voor dit benefiet zijn te koop via http://www.hijgelooftinmij.nlreacties

30-09-13 @ 21:44
It is becoming be very obvious that this show represents Joop's rather desperate attempt to equal the success of the phenomenal "Soldaat van Oranje" Sadly for him this is highly unlikely to happen.
True,both shows are based upon factual Dutch stories,but the thing is that at the end of the day this is just another musical- albeit one with a very select audience of Andre Hazes's fans, whereas "Soldaat" is a complete musical experience.
It is almost tragic in context but at this stage( no pun intended) it seems unlikely that the great Netherlands music master will ever realise his great dream of producing the great Dutch show.The business of show can be very hard..
08-10-13 @ 21:21
Flash! Maxima- the woman with the "Stepford" smile - is to attend a performance of the Hazes musical (pity "Evita" isn't running) anyone wanna bet that Chantal WILL appear on that evening? ( but don't expect her to be around the next)


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Hij Gelooft In Mij


Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2012
Genre: Oorspronkelijk

Meer info? Klik hier

Chantal Janzen

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 15-02-1979

Meer info? Klik hier