Hugo Haenen na anderhalf jaar terug

Datum: 11-12-12
Bron: Joop van den Ende Theaterproducties


In januari 2013 keert acteur Hugo Haenen na ruim anderhalf jaar terug in het theater bij Disneys The Little Mermaid.


In september 2011 werd Hugo Haenen getroffen door een hersenontsteking. Na een revalidatieproces zal hij vanaf januari 2013 zijn werk als acteur hervatten. In het nieuwe jaar is Hugo Haenen te zien in de rol van Grimsby in Disneys The Little Mermaid, hij neemt de rol over van Frans Mulder. Frans start in januari met de repetities voor Sister Act waar hij de rol van Monseigneur O’Hara op zich neemt. The Little Mermaid speelt in het Beatrix Theater in Utrecht met Tessa Sunniva van Tol als Ariël, Tommie Christiaan als Prins Erik, Marjolijn Touw als Ursula, Roberto de Groot als Koning Triton en Juan Wells als Sebastiaan.

Hugo was eerder te zien in musicals waaronder Mary Poppins, Ciske de Rat - de Musical, My Fair Lady en The Sound of Music. Voor de rol van Kapitein Von Trapp ontving Hugo in 2003 een Musical Award in de categorie beste mannelijke hoofdrol. Tevens was Hugo in diverse televisieseries en films te zien.

foto: Govert de Roos


Bijlagen Musicalnieuws

reacties

13-12-12 @ 13:17
Fijn om te horen dat het weer beter met hem gaat!


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Little Mermaid, the


Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2012
Genre: Familie

Meer info? Klik hier

Hugo Haenen

musical

Geb.datum: 07-10-1961

Meer info? Klik hier