Intieme Into The Woods enthousiast ontvangen

Datum: 09-09-07


Gisteravond is in het nieuwe theater M-Lab de musical Into the Woods in première gegaan voor een enthousiast publiek.

Deze sprookjesmusical werd eerder professioneel geproduceerd in Nederlandse theaters, maar nooit zat het publiek zo dicht op de musicalsterren als in het M-Lab. Door de kleine afstand raakt het publiek echt betrokken bij de muziek, de emotie en het verhaal van Stephen Sondheim en James Lapine uit 1987.

“We hebben voor Into the Woods gekozen om M-Lab mee te openen, omdat deze musical een schoolvoorbeeld is van het repertoire dat we zo graag willen brengen. Komedie en drama, heerlijke onzin en diepgang. Het decor is het theater zelf en de acteurs spelen onversterkt. Kleinschalig muziektheater, artistiek en inhoudelijk, met de nadruk op tekst, muziek en spel” aldus Koen van Dijk, artistiek leider van M-Lab.

In M-Lab krijgt nieuw Nederlands muziektheatertalent de kans ideeën te ontwikkelen tot daadwerkelijke producties. Het theater wordt aanstaande maandag officieel geopend. Een uniek openingsoptreden wordt verzorgd door theaterdiva Simone Kleinsma en de jonge singer/songwriter Daniël Samkalden. Hij schreef speciaal voor de opening van M-Lab een duet. Aansluitend wordt een openingshandeling verricht door afgevaardigden van begunstigers VandenEnde Foundation en Gemeente Amsterdam/Amsterdam Topstad.

De opening van het M-Lab vindt plaats op maandag 10 september 2007 om 19:15 uur.

De musical Into the Woods met onder meer Vera Mann, Dick Cohen, Wieneke Remmers, René van Kooten en Maike Boerdam-Strobel is tot en met 29 september te zien, alléén in M-Lab.

http://www.m-lab.nlreacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Into The Woods


Producent: M-Lab
Jaar: 2007
Genre: Sprookje

Meer info? Klik hier

Vera Mann

musical

Geb.datum: 22-09-1963

Meer info? Klik hier