Johnny Kraaijkamp jr. in ‘Een Avond met Dorus’

Datum: 10-03-14
Bron: nu.nl


Johnny Kraaijkamp jr gaat de rol van Kees Manders spelen, de broer van Dorus in de musical Een Avond met Dorus

Eerder meldde Musicalworld al dat Henk Poort de rol van Tom Manders alias Dorus zal gaan spelen. "Ik ga zijn broer spelen en nog een paar andere rollen", zegt Kraaijkamp maandag in De Telegraaf. "Het mooie van mijn leeftijd is dat ik hoor bij de generatie die is opgegroeid met Dorus. Zijn legendarische optreden met dat meisje dat maar 'Poesie mauw' bleef zingen, maar natuurlijk ook het eigen repertoire van Tom Manders, Twee Motten, Bij de Marine en Op M'n Ouwe Regenjas. Zijn broer Kees schreef veel van die liedjes. Hij was nachtclubeigenaar en ook nog artistiek. Leuk om daar gestalte aan te geven."

De dochter van Tom Manders is nauw bij de productie betrokken. Producent Albert Verlinde: "Jacqueline was meteen overtuigd. Zij heeft ons ook benaderd of we een musical over haar vader niet toch konden maken. In 2009 hadden we het al helemaal op de rit staan met Mini & Maxi, maar zij zagen er uiteindelijk vanaf omdat ze er artistiek toch te weinig mee konden."

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Johnny Kraaijkamp

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 22-02-1954

Meer info? Klik hier