Joop van den Ende viert 50 jarig jubileum als theaterproducent

Datum: 29-02-12


Joop van den Ende Theaterproducties pakt het 50-jarig jubileum van oprichter Joop van den Ende (1942) als theaterproducent op voor een viering met het publiek.

Op 20-jarige leeftijd begon hij zijn carrière vanuit Amsterdam-Oost. Een halve eeuw later is Amsterdam nog steeds de thuisbasis van het internationale theaterbedrijf dat alom waardering geniet voor zijn aandeel in de erkenning voor musicals in Nederland en Europa en voor de constant hoge kwaliteit van zijn musicals en shows die wereldwijd succesvol zijn.

Vanaf maart zal Joop van den Ende Theaterproducties dit jubileum vieren met een groot gebaar richting de trouwe bezoekers. Wie jubileert of jarig is trakteert: daarom geeft Joop van den Ende Theaterproducties 50 dagen lang elke dag cadeaus weg variërend van autos tot flat screen televisies; van tablets tot uitnodigingen voor galapremières en vliegvakanties. Gedurende 50 dagen maakt iedereen die een kaart boekt voor Miss Saigon, Wicked, Saturday Night Fever, Next to Normal, The Little Mermaid, Lol Inclusive, Ja Hoor daar is ie weer of De Musical Droomvlucht bovendien kans op dagprijzen.

De afgelopen 50 jaar bezochten meer dan 25 miljoen mensen in Nederland een Van den Ende voorstelling. Bezoekers van de ene musical kwamen opvallend vaak terug voor de volgende. De naam Joop van den Ende werd een keurmerk voor iedereen die geïnteresseerd is in een avond of middag theaterentertainment op niveau.reacties

29-02-12 @ 17:04
Leuk....Maar er staan wel rare tekens in dit bericht - kan iemand dat aanpassen? smile
01-03-12 @ 07:36
misschien als "cadeau" een castalbum van Wicked !?
01-03-12 @ 08:04
Ja, als cadeau voor alle fans en niet fans. Niemand die daar niet blij mee is. Behalve mijn huisgenoten wink
Leuke stunt. Ik vond de beelden bij DWDD trouwens erg waardig
01-03-12 @ 14:19
jammer dat ik die kaarten al in m'n bezit heb, nu maak ik geen kans meer op n prijs.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst