Kaakbreuk voor Hilke Bierman?

Datum: 07-04-10


Hilke Bierman heeft vandaag een ongeval met haar scooter gehad en zal daarom voorlopig niet haar rollen van Michelle en Mimi kunnen vervullen in de klucht ‘ Allo Allo'.

Hilke heeft zoals het er vooralsnog uitziet haar kaak gebroken, maar mag thuis herstellen. Haar rollen in Allo Allo zullen worden overgenomen door Melise de Winter.

Melise de Winter is afgestudeerd aan de Arnhemse Hogeschool voor de Kunsten. Zij speelde tot een paar dagen geleden de rol van mevrouw De Kneu in Ja Zuster, Nee Zuster.
Melise zal morgen direct met de cast van ‘Allo Allo' repeteren zodat zij Hilke per direct kan vervangen. Aanstaande donderdag staat de eerstvolgende voorstelling gepland in Leopoldsburg, Vlaanderen.

reacties

07-04-10 @ 07:13
Ik wens Hilke Bierman heel veel beterschap toe!!
07-04-10 @ 07:16
Oei, das balen! Beterschap Hilke!
07-04-10 @ 07:47
Jeetje wat naar!!!
07-04-10 @ 08:21
arme arme Hilke. Ze deed het zo leuk in Allo Allo. Hoop dat ze snel weer opknapt.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Hilke Bierman

musical

Geb.datum: 03-05-1974

Meer info? Klik hier