Karel Simons ook in Saturday Night Fever

Datum: 18-07-11


Karel Simons zal vanaf januari in de musical Saturday Night Fever te zien zijn in de rol van Bobby C. Dit heeft Karel op Facebook bekend gemaakt.

Eerder werd al bekend gemaakt dat Noortje Herlaar de rol van Stephanie Mangano gespeelt gaat worden en dat Laurie Reijs de rol van Annette op haar gaat nemen. De invulling van de rol van Tony Manero wordt bepaald door middel van het programma Sunday Night Fever op RTL4. Dit programma zal in het najaar op de televisie verschijnen en de presentatie is in handen van Chantal Janzen.

Tijdens de vorige productie van Saturday Night Fever werde de rol van Bobby C gespeel door Duncan Annepool. Een van de nummers die Karel ten gehore zal gaan brengen is 'Radeloos'.


reacties

19-07-11 @ 14:05
Wat leuk voor karel!.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Saturday Night Fever Tour


Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2012
Genre: Feel Good

Meer info? Klik hier

Karel Simons

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 26-02-1985

Meer info? Klik hier