Kevin Hassing en David Lucieer in nieuwe M-Labproductie

Datum: 21-08-13
Bron: M-Lab


Op 2 oktober gaat de nieuwste voorstelling van M-Lab in première: Circus naar They Shoot Horses Don't They van Horace McCoy. De cast bestaat uit Kevin Hassing (The Normal Heart) en David Lucieer (Dokter Deen).

De cast van de nieuwe musical van M-Lab Circus is begonnen met de repetities. O.a. Lottie Hellingman, David Lucieer en Daniël Boissevain zullen van woensdag 2 t/m zondag 20 oktober a.s. op de vloer staan van het muziektheater in Amsterdam Noord. Circus is gebaseerd op de roman They Shoot Horses, Don’t They? van Horace McCoy en is geschreven door de schrijfster Eva Gouda. De muziek is geschreven door componist en muzikaal leider Helge Slikker. Artistiek leider Sieta Keizer neemt de regie voor haar rekening.

Na M-Labs De winnaar met Jamai Loman zal Circus opnieuw gaan over een realityshow. In deze show worden deelnemers fysiek en mentaal tot het uiterste worden gedreven.

Naast David Lucieer en Kevin Hassing doet ook Lottie Hellingman (De gebroeders Leeuwenhart) mee. Verder bestaat de cast uit Daniel Boissevain (Brandende Liefde), Christine van Stralen (De winnaar), Olivier Bracke (Muerto). Helge Slikker (Kauwboy) verzorgt de muziek.

Deze zomer was They Shoot Horses Don't They al de basis voor een eindvoorstelling van studenten aan de Fontys Hogeschool. VIDEO:

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

M-Lab

musical

Producent: M-Lab
Jaar: 2007
Genre: Oorspronkelijk

Meer info? Klik hier

Daniël Boissevain


Plaats: Nederland
Geb.datum: 29-06-1969

Meer info? Klik hier