Kim-Lian vertelt Peter Pan

Datum: 17-01-13
Zie ook: Recensie Peter Pan
Preview Peter Pan (TV)
Peter Pan in Londen (TV)

Kim-Lian van der Meij zal te horen zijn als de Nederlandse vertelstem in de internationale World Tour Peter Pan.

Kim-Lian van der Meij zal te horen zijn als de Nederlandse vertelstem in Peter Pan in de Amsterdamse Ziggo Dome (op 14, 15, 16 en 17 februari 2013). De voorstelling ging vorig jaar december in Brussel in wereldpremière en zal nog in vijftien wereldsteden te zien zijn.

De cast in ieder land hetzelfde. Alleen de verstelstem en de rol van Tinkerbell wisselt per land. In België nam voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts de vertelstem voor haar rekening. Voor Nederland benaderde organisator Music Hall Kim-Lian van der Meij. ‘Ik vind het een eer om aan zo’n groot spektakel mee te werken,’ zegt Kim-Lian. ‘Peter Pan is een fantastisch sprookje en in deze productie wordt het op een unieke, fabelachtige wijze vertoond. Ik ben blij dat ze mij gevraagd hebben.’ Opvallend is dat er veel Nederlanders onder de internationale cast behoren. Na audities in Rome, Parijs en Antwerpen wisten vele Nederlanders een rol te bemachtigen in deze productie. Zo wordt de hoofdrol van Peter Pan gespeeld door de Limburger Sandor Stürbl , die eerder in We Will Rock You te zien was. Al eerder werd bekend dat The Voice finaliste Jennifer Ewbank Tinkerbell gaat spelen.

Momenteel speelt Kim-Lian van der Meij iedere avond de rol van Fiona in de musical Shrek. De laatste jaren was te zien in onder andere de musical ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer?’, ‘Doe Maar!’, ‘Fame’, ‘Footloose’ en ‘Legally Blonde’. In november was ze nog te zien als presentatrice van het Junior Eurovisie Songfestival dat live in tientallen landen werd uitgezonden.

Peter Pan, The Never Ending Story is op 14, 15, 16 en 17 februari 2013 te zien in de Ziggo Dome Amsterdam. Voor meer informatie over kaartverkoop: http://www.ziggodome.nl

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Kim-Lian van der Meij

musical

Geb.datum: 1-10-1980

Meer info? Klik hier