Kim Lian zwanger

Datum: 28-11-07


In de musical 'Doe Maar' riep Kim Lian avond na avond dat ze zwanger was en dat is voor haar nu realiteit geworden want ze is 3 maanden zwanger van haar 1e kindje.

Kim Lian heeft een 2 jarig contract met V&V Entertainment en is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen van de musical 'Fame' die in januari in premiere gaat. Op de perspresentatie van afgelopen 19 november was Kim Lian gewoon aanwezig, dus we kunnen er vanuit gaan dat zij gewoon in deze productie te zien zal zijn, al zal ze niet de gehele tour kunnen afmaken aangezien deze tot november 2008 zal gaan duren. Wie haar rol van Carmen Diaz zal gaan overnemen is nog niet bekend, we gaan ervan uit dat haar understudy, Talita Angwarmasse, dit zal gaan doen maar dat is nog niet officieel bevestigd.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Kim-Lian van der Meij

musical

Geb.datum: 1-10-1980

Meer info? Klik hier