Kuifje naar Antwerpen

Datum: 19-08-07


Vandaag werd bij de laatste voorstelling van Kuifje in Oostende bekend gemaakt dat de productie vanaf 18 oktober voor 3 weken lang in de Stadsschouwburg in Antwerpen te zien zal zijn. Tickets zijn vanaf maandag 20 augustus 9u00 te verkrijgen.


Jelle Cleymans zal weer in de rol van Kuifje te zien zijn. Karel Deruwe neemt de rol van Kapitein Haddock voor zich. Ook Miranda van Kralingen, An Lauwereins, Walter Baele en Dirk Lavrysen zijn in Antwerpen te zien.

reacties

19-08-07 @ 21:41
cool, ze spelen oa in mijn herfstvakantie dus misschien ga ik nog een keer
19-08-07 @ 21:49
Héél leuk, maar goede herinneringen aan Henk als Haddock hou ik graag... Anders zou ik nog eens gaan.
19-08-07 @ 23:02
Nou ja zeg! Die weet ook niet wat ie wil!
Leuk nieuws natuurlijk; dat wel. Kuifje was een van de leukste theaterproducties van het seizoen. Zonde dat het zo weinig publiek trok waardoor ik een verlenging zeker niet verwacht had. Hopen dat de productie krijgt waar het recht op heeft in de "revanche".


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Kuifje - De Zonnetempel

musical

Producent: Musical Dreams
Jaar: 2007
Genre: Oorspronkelijk

Meer info? Klik hier