Laatste voorstelling Beauty and the Beast

Datum: 13-01-07


Op zaterdag 13 januari viel in het Circus Theater in Scheveningen na anderhalf jaar het doek voor de Nederlandse productie van Beauty and the Beast. In deze periode hebben meer dan 600.000 mensen de voorstelling gezien. Na het slotapplaus werd door Stanley Burleson traditioneel getrouw de sleutel van de kleedkamers overgedragen aan Ron Link. Hij zal vanaf april de hoofdrol gaan spelen in de musical ‘Tarzan’ en de Europese premiere van deze voorstelling staat gepland op 15 april.Voor het zover is zetten we eerst nog even wat leuke ‘Beauty and the Beast’ feitjes op een rij:
- De afgelopen anderhalf jaar zijn er meer dan 1 miljoen haarspeldjes gebruikt om alle pruiken op hun plek te houden. De meeste speldjes werden gebruikt door Carolina Mout in de rol van La Commodia.
- In totaal zijn er 2000 stukkken gebruikt voor het masker van het Beest
- Er zijn in totaal 1500 bussen haarlak gebruikt
- In de gouden van Belle zit maar liefst 25 meter stof en deze jurk kost 25.000 euro
- In de laatste witte jurk van Belle zitten 200 svarovski stenen
- In totaal zijn er 165 verschillende kostuums gebruikt
image

image

image

image

image

image

imagereacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Beauty and the Beast

musical

Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2005
Genre: Familie

Meer info? Klik hier

Ger Otte

musical

Plaats: Rotterdam
Geb.datum: 30-12-1962

Meer info? Klik hier