Legally Blonde in de Bijenkorf in Rotterdam

Datum: 04-01-11


Op zaterdag 15 januari om 12.00 uur maakt een deel van de cast van de musical Legally Blonde, waaronder Kim-Lian van der Meij, Joey Schalker, Roy van Iersel, Pearl Jozefzoon, Nicky van der Kuyp, Madelon van der Poel en Dapheny Oosterwolde hun opwachting in de Bijenkorf in Rotterdam.

Ze komen aan in een roze Fiat 500 en zingen dan enkele nummers uit de musical, namelijk Volwassen, Draag het als een vent en Blijven lachen.

De musical over de rijke Elle Woods (Kim-Lian van der Meij) is te zien in de Nieuwe Luxor theater in Rotterdam vanaf dinsdag 25 januari om 20.00 uur tot en met zondag 6 februari om 19.00 uur. In de weekenden zijn er op zaterdag en zondag ook extra matinee voorstellingen.

De Bijenkorf is te vinden op de Coolsingel 105 in het centrum van Rotterdam.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Legally Blonde

musical

Producent: V&V Entertainment
Jaar: 2010
Genre: Komedie

Meer info? Klik hier

Kim-Lian van der Meij

musical

Geb.datum: 1-10-1980

Meer info? Klik hier