Mariska van Kolck en Ara Halici in toneelversie Frankie & Johnny

Datum: 16-10-10


Mariska van Kolck en Ara Halici zullen vanaf oktober volgend seizoen te zien zijn in de toneelversie van de filmklassieker Frankie & Johnny.

Het originele script van Terrence McNally zal in een vertaling van Allard Blom op tournee gaan langs de Nederlandse theaters. Iedere prinses wacht op haar prins. Maar wat als die prinses een serveerster is en die prins een kok die beiden al een en ander hebben meegemaakt in het leven en de liefde? En dus allebei niet meer zo goed weten hoe het voelt als ware liefde zich aandient?

We zien de wat koele Frankie en de gepassioneerde Johnny tijdens hun allereerste nacht samen. En deze nacht met elkaar zou wel eens de belangrijkste van hun hele leven kunnen worden. Frankie & Johnny is een lofzang op de liefde en laat ons alle angsten, vragen, dromen en onzekerheden zien, die iets wat zo goed voelt met zich mee kan brengen. De gesprekken tussen Frankie en Johnny tijdens hun allereerste nacht ontnuchteren als zwarte koffie en bruisen als champagne, maar gaan altijd recht door het hart.

De tragi-komedie Frankie & Johnny is wereldwijd één van de bekendste stukken van toneelschrijver Terrence McNally, met name door de film uit 1991 met Michelle Pfeiffer als Frankie en Al Pacino als Johnny. Frankie & Johnny wordt geproduceerd door 3 and a Crowd Entertainment, het productiebedrijf dat dit seizoen met Schone Schijn (met o.a. Doris Baaten) en Master Class (met o.a. Pia Douwes) op tournee gaat langs Nederlandse en Vlaamse theaters.

musical

reacties

16-10-10 @ 12:09
IK WIL KAARTJES..
Nu.. Ara.. Jeej! :smile:


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst