Marleen van der Loo in Love Story

Datum: 25-04-13


Komend theaterseizoen zal Marleen van der Loo te zien zijn in Love Story, samen met Celinde Schoenmaker en Freek Bartels.

Marleen speelt de rol van de moeder van Jenny (gespeeld door Celinde Schoenmaker). Love Story vertelt het liefdesverhaal van Jenny, een muziekstudente uit een arbeidersgezin, waaraan Oliver (Freek Bartels), een veelbelovend rechtenstudent, zijn hart verliest Love Story is vanaf november 2013 te zien in de Nederlandse theaters.

Marleen van der Loo
Marleen is als musicalactrice al 20 jaar actief in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België. Zij speelde hoofdrollen in musicals als Elisabeth, Evita, Mamma Mia!, Aida, 3 Musketiers, Cyrano, Nine, Hello Dolly, Footloose, Cats, Ciske de Rat, 1953-de Musical en Kruimeltje. In Wenen speelde zij de rol van Sarah in de originele productie van de musical Tanz Der Vampire onder regie van Roman Polanski. Zij schreef en regisseerde de voorstelling Zomaar een Dag voor het M-Lab in Amsterdam. In opdracht van Stichting Kunstklank schreef zij deze zomer haar eerste solovoorstelling De Zachte Krachten. In Vlaanderen speelde zij de hoofdrol in de nieuwe musical Ben X en in de vorig jaar bekroonde musical Een leven zonder jou. Op dit moment speelt ze in de Vlaamse productie Muerto. Afgelopen maand was Marleen enkele keren te zien in de hoofdrol van Rose in de musical Aspects of Love.

Verhaal
Love Story gaat over de rechtenstudent Oliver, die uit een rijke familie komt, en verliefd wordt op Jenny, muziekstudente en afkomstig uit een arbeidersgezin. De twee besluiten om te trouwen tegen de wil van de vader van Oliver. Jenny geeft haar eigen droom om concertpianiste te worden op om Oliver te kunnen onderhouden tijdens zijn studie. Die beslissing brengt haar in conflict met haar liefhebbende vader. Na zijn afstuderen sluit Oliver zich aan bij een advocatenkantoor in New York en het paar besluit om een kind te krijgen. Wanneer dit niet meteen lukt bezoekt Jenny een dokter. De volgende dag valt hun wereld uiteen…

http://www.musicals.nl/lovestoryreacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Marleen van der Loo

musical

Geb.datum: 02-01-1970

Meer info? Klik hier