Martin van der Starre rockt weer

Datum: 03-02-11


Martin van der Starre is na 5 maanden van afwezigheid te zien in de rol van Brit in de rockmusical We Will Rock You.

Tijdens een van de laatste repetities, net voor de eerste try-outs van de rockmusical, raakte Martin ernstig geblesseerd. Hij scheurde zijn achillespees volledig af. Hierdoor kon Martin de première op 3 september, waarbij ook Queen leden Brian May en Roger Taylor aanwezig waren, niet spelen. Na een operatie en een intensieve herstelperiode is Martin nu weer terug in het Beatrix Theater in Utrecht.
De afgelopen maanden is de rol van Martin overgenomen door Charly Luske. Martin: “Ik ben ontzettend blij dat ik weer terug ben bij mijn collega’s van We Will Rock You en Charly persoonlijk kan bedanken voor het feit dat hij de rol van Brit zo goed heeft neergezet de afgelopen periode. Maandenlang heb ik een strak schema gevolgd van fysiotherapie en begin januari ben ik weer begonnen met repeteren. Queen is een van mijn favoriete bands aller tijden. Ik vind het dan ook waanzinnig om deze nummers nu dan eindelijk op het toneel te kunnen zingen.”
Naast Martin van der Starre is vanaf januari dit jaar ook Antje Monteiro in We Will Rock You te zien in de rol van Killer Queen. Zij nam deze rol over van Pia Douwes. Zowel Antje als Martin van der Starre beleven op donderdag 24 februari hun officiële première in de rockmusical.
Martin speelde eerder in voorstellingen als Jesus Christ Superstar, Route 66, De Geheime Tuin, Rockopera in Concert en Going Dutch. Op televisie was Martin te zien in onder anderen Onderweg Naar Morgen en was hij de vaste leadzanger in het RTL 4 programma Ik Hou van Holland. In 2008 had hij, samen met Edwin Evers als KID B, een top 3 hit met de single ‘Una Paloma Blanca Heel De Zomer Lang.’

reacties

03-02-11 @ 18:19
Erg fijn voor hem! Ook leuk dat hij samen met Antje nog een première krijgt.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

We Will Rock You


Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2010
Genre: Pop musical

Meer info? Klik hier

Martin van der Starre

musical

Geb.datum: 11-9-1970

Meer info? Klik hier