Moeder ik wil musical en opera

Datum: 25-08-15


'Moeder ik wil bij de revue'-acteurs Terence van der Loo en Simone Kleinsma zijn samen met o.a. Linda Wagenmakers in het concert Best Of Musical en Opera.

Best of Musical & Opera

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest presenteert:

20 en 21 november klinken bekende musicalsongs en wereldberoemde operamelodieën in de Doelen. Operazangers Karin Strobos en Henk Neven zingen met Terence van der Loo, LInda Wagenmakers en Simone Kleinsma samen songs uit uit musicals als Les Misérables, Miss Saigon en The Phantom of the Opera én fragmenten uit opera's zoals Don Giovanni en Carmen, samen met het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Na het succes van de symfonische show Julia wil het Rotterdams Philharmonisch opnieuw een groot nieuw publiek interesseren voor klassieke muziek.
reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Simone Kleinsma

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 08-05-1958

Meer info? Klik hier