Musical Nijntje opnieuw internationaal

Datum: 10-09-12


De musical over nijntje gaat opnieuw de grens over. Op 21 september gaat nijntje is er weer in première in de Kroatische hoofdstad Zagreb.

Van 2005 tot en met 2008 was nijntje al eerder in de Kroatische theaters te zien. De terugkeer van de kindermusical onderschrijft het succes van de voorstelling en de internationale populariteit van het konijntje.
Vanaf woensdag 19 september kan het Nederlandse en Vlaamse publiek weer genieten van nijntje de musical. De musical is een feest van herkenning voor liefhebbers van de verhalen van Dick Bruna. Joop Stokkermans schreef de levendige muziek en Ivo de Wijs de liedteksten en het script. nijntje en de andere leden van de familie Pluis beleven van alles: verkleedpartijtjes, een dagje naar het strand en een gezellig verjaardagsfeest.

Elf jaar geleden trok deze voorstelling al meer dan 150.000 bezoekers en werd genomineerd voor de ANWB Publieksprijs voor beste musical in 2002.reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Nijntje (2012)

musical

Producent: Stichting (Inter)nationale Producties (SIP), Theaterfamilie
Jaar: 2012
Genre: Familie

Meer info? Klik hier