Musical Petticoat krijgt IJssculptuur

Datum: 16-12-10


n de kerstperiode van 15 december 2010 tot en met 9 januari 2011 is de musical Petticoat te zien in het World Forum Theater in Den Haag.

Gisteren werd dit op ludieke wijze gevierd door middel van de onthulling van een ijssculptuur van ‘Pattie’ (gespeeld door Chantal Janzen) op de ijsbaan van Coolevent op het Kurhausplein, door de cast van Petticoat en Wethouder van Cultuur en Binnenstad Marjolein de Jong.

GOUDEN TICKET: raad wanneer Pattie smelt!
Ter ere van de Haagse première van Petticoat heeft Coolevent Scheveningen dit winterse kunstwerk laten maken. In de 2 meter hoge ijssculptuur zit een Gouden Ticket. De bezoekers van Coolevent krijgen de kans om een viparrangement voor Petticoat te winnen als zij raden wanneer het beeld gesmolten is en het gouden ticket tastbaar is.

PETTICOAT
Petticoat is de nieuwe Nederlandse musical van Joop van den Ende Theaterproducties, gemaakt door het team van Ciske de Rat - de Musical, met muziek van Henny Vrienten. De voorstelling gaat over de Groningse Patricia (Pattie) Jagersma die graag wegdroomt in haar (fantasie) toekomst maar ook daadwerkelijk de stoute schoenen aantrekt en haar droom najaagt. Een musical met humor en ontroering, de grote verschillen tussen provincie en de grote stad en het eeuwige dilemma van ouders om hun kinderen los te laten. Met in de hoofdrol Chantal Janzen, Freek Bartels, Hajo Bruins, Marjolijn Touw, Kees Boot, Mike Weerts en Roon Staal. De grootste reizende productie is dé hit van dit seizoen en inmiddels zijn er meer dan 175.000 kaarten verkocht en zijn er extra voorstellingen in de verkoop. Petticoat evenaart hiermee het succes van Mamma Mia!.

COOLEVENT
Op de schitterende ijsbaan van 550 m2 gelegen voor het bekende Steigenberger Kurhaus hotel kan er iedere dag van de week van ’s ochtends tot ’s avonds geschaatst worden. Ook is er de Coolslide: een grote glijbaan van echt ijs! Met speciale tubebanden wordt er naar beneden gegleden op deze baan van 40 meter lang en 3 meter hoog. De Coolslide ligt voor restaurants Van Holland en Topkapi aan de rechterzijde van het Kurhaus hotel. Op het verwarmde terras van Van Holland geniet men van het gezellige winterse uitzicht.  Voor meer informatie: http://www.cooleventscheveningen.nl

musical
foto: Roy Beusker

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Petticoat


Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2010
Genre: Feel Good

Meer info? Klik hier

Marjolijn Touw

musical

Geb.datum: 01-10-1962

Meer info? Klik hier