Musical Sing along Valentijn

Datum: 17-01-11


Je favoriete liefdeslied live gezongen door Antje Monteiro, John Vooijs of Sophie Veldhuizen? Kom dan naar Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch voor een 'Sing along Valentijn'.Tijdens een romantisch viergangendiner in Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch zingen de nationale sterren jouw liefdeslied. De volgende ochtend kun je nog even nagenieten van Het Bilderberg Ontbijt.

Antje Monteiro ('Aida', 'Crazy Shopping', We Will Rock) zingt samen met John Vooijs ('Tarzan', 'Joseph', ˜We Will Rock) en Sophie Veldhuizen ('My fair lady,˜Mary Poppins') de mooiste en meest ontroerende love song. Maak van Valentijnsdag 2011 een onvergetelijke dag en neem je partner mee naar Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch voor een 'Sing along Valentine'.
Voor meer informatie en reserveringen : http://www.shows-events.nl


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

John Vooijs

musical

Geb.datum: 26-03-1979

Meer info? Klik hier